Nettside nydato1 3000x2000

Husk påmeldingsfrist for Visueltprisen mandag 6. februar!

Send inn arbeider fra fjorårets produksjon til Visueltprisen - en konkurranse som gir deg muligheten til å vise frem både talent, faglige ferdigheter og innovative konsepter. På grunn av tekniske problemer med påmeldingssystemet forrige uke, har vi utsatt fristen til mandag 6. februar ved midnatt.

Nettside nydato1 3000x2000

Visueltprisen er en prestisjefylt konkurranse som i 30 år har premiert de beste arbeidene innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Å delta er en unik sjanse til å få sine arbeider satt i søkelyset. Vinnerne får vist seg frem for et bredt publikum, og en utmerkelse i Visuelt kan også være en fremtidig døråpner i bransjen. Nivået i konkurransen er høyt, så her får man brynt seg mot de beste!

Meld på arbeider her (logg inn)

Arbeidene blir vurdert av en jury som består av 25 profesjonelle fagfolk, her blir du sett og anerkjent. Vinnerarbeidene får i tillegg både en filmet og en skriftlig kommentar fra juryen. Alle nominerte blir offentliggjort på Grafills nettsider, og hvem som vinner hvilke priser blir kjent på prisutdeling 11. mai. Vinnerarbeidene presenteres også i et vinnerarkiv og i en utstilling i Grafills hus. Du kan se tidligere vinnere her.

I år innføres en helt ny spesialpris i Visuelt. Flere har etterspurt bærekraft i konkurransen, og som et første tiltak blir det i år delt ut en egen miljøpris. Prisen har fått navnet Den grønne, og vil gå til et arbeid som i tillegg til å svare på Visueltprisens kriterier, bidrar til det grønne skiftet.

Bli med i konkurransen om hvem som er årets design- og illustrasjonsstjerner, og meld på arbeider til Visueltprisen 2023!

Vi minner om at Visueltprisen hedrer kreative arbeider, og må være utført av norske eller utenlandske fagutøvere med aktivt virke i Norge, eller norske fagutøvere bosatt utenfor Norge. Du betaler kroner 660,- per innsendelse, med unntak av studentkategorien som koster kroner 100,- Konkurransen er åpen for både profesjonelle og studenter. Mer om regler kan du lese her.

Påmeldinger skal registreres via skjema på Grafills nettsider i perioden 1.–31. januar 2023. Gå til Min side og logg inn eller opprett ny bruker.

Ny frist for deltakelse er mandag 6. februar ved midnatt.

Skal du også sende med et fysisk arbeid, leveres det til Grafill i Møllergata 39, 0179 Oslo i løpet av uke 6.

Alt du trenger av informasjon finner du på grafill.no/visuelt

Gå til påmeldingsskjema her (logg inn)

Se veiledning om påmelding til konkurransen

Trenger du support, kontakt oss gjerne