Earlynerd: Hvordan finne motivasjon i krevende tider?

Grafills hus Earlynerd
Gå til innholdet

Det kan være vanskelig å motivere seg selv. Særlig når du jobber selvstendig. Moment leverer psykologitjenester til arbeidslivet og vil gi gode tips og råd om hvordan du kan beholde styringen selv når det er krevende bransjetider.

Grafills bransjeundersøkelser det siste året bekrefter det altfor mange har kjent på kroppen – det er økonomiske nedgangstider for de fleste som leverer kreative tjenester. Selv om dette rammer forskjellig, vil mange ha nytte av å få innsikt i hvordan vi mennesker reagerer på usikkerhet. Og, ikke minst hvordan vi kan jobbe for å gjenvinne egen balanse. 

Designere og illustratører er kjent for å være selvstendige, men i tøffe tider er det fort gjort å føle seg alene. Mange sliter med å få ting gjort eller tynges av bekymringer og ubehag. Da kan det fort hope seg opp. Uansett om man driver for seg selv eller er ansatt vil det være nyttig å lære mer om hvordan man lykkes med å lede seg selv. Emil Mogård fra Moment har selv jobbet som frilansjournalist og som psykolog veileder han i disse spørsmålene til daglig. 

Dette er et foredrag for alle som vil forstå mer om hvordan de kan jobbe med egen motivasjon og produktivitet i tøffe tider, og for deg som jobber med å finne balansen mellom effektivitet og bekymring.   

Om foredragsholder
Emil V. Mogård er arbeids- og organisasjonspsykolog med fokus på leder- og medarbeiderutvikling i Moment organisasjon og ledelse. Han har daglige samtaler med medarbeidere og ledere i ulike operative og strategiske posisjoner tilhørende en rekke bransjer i det norske arbeidslivet. Han er tidligere skrivende journalist med ti år i bransjen, hvor av de siste åtte årene i Verdens Gang (VG). Moment utvikler organisasjoner og menneskene som utgjør dem. 

Earlynerd 
Earlynerd er en arrangementsserie for deg som ønsker faglig påfyll før din travle arbeidsdag starter. Dette er et sted for nerdete diskusjoner, interessante foredrag, og sosialisering med bransjekollegaer, venner og andre kreative sjeler. Kom å få rykende fersk kaffe, deilig frokost, og lær noe nyttig før du tar fatt på arbeidsdagen. 

Program fredag 30. august
08.00 Dørene åpner 
08.30 Foredrag starter 
09.30 QA 
10.00 Arrangement over 

Priser og påmelding
Medlem foredrag kr. 0,- 
Ikke-medlem foredrag kr. 150,- 
Digital deltakelse medlem kr. 0,- 
Digital deltakelse ikke-medlem kr. 50,- 

Meld deg på her

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt sjekke hvor mye du sparer og melde deg inn her!

Velkommen til foredrag, fredag 30. august kl. 8.30–10.00.

Adresse
Grafill
Møllergata 39, 0179 Oslo

moment.consulting

Det kan være en fotograf til stede på noen av våre arrangement, og bilder vil da bli delt på Grafills nettside og på våre kanaler i sosiale medier.