Earlynerd: Ledelse i krevende tider

Grafills hus Earlynerd
Gå til innholdet

Mange i bransjen har kjent på utfordringer det siste året. Moment leverer psykologitjenester til arbeidslivet og vil gi deg innsikt i hva slags ledelse som kreves i økonomiske nedgangstider med tips til ledere under press.

Grafills bransjeundersøkelser det siste året bekrefter det altfor mange har kjent på kroppen – det er økonomiske nedgangstider for de fleste som leverer designtjenester. Dette rammer forskjellig, men det er ingen tvil om at det preger hverdagen til bransjens ledere i svært stor grad, og vi vet at mange kjenner på en strekk mellom å skulle sikre inntjening og samtidig sikre arbeidsplasser. 

Lederhverdagen består alltid av veivalg og dilemmaer, men i krisetider er det ekstra utfordrende. Selv når markedet tar seg opp igjen vil det kreve mye av ledere å stå i de endringene og den utviklingen som følger. Siden lederrollen utfordres aller mest i krevende tider blir håndtering av dilemmaer i lederrollen viktigere enn noensinne.  

Så, hva slags ledelse kreves egentlig i usikre tider? Og, hvordan kan du som leder finne motivasjon og mestre eget stress mens du ivaretar de ansatte? Emil Mogård fra Moment veileder ledere i disse spørsmålene til daglig og vil gi innsikt i hvordan du som leder kan jobbe i en tid preget av usikkerhet. 

Om foredragsholder
Emil V. Mogård er arbeids- og organisasjonspsykolog med fokus på leder- og medarbeiderutvikling i Moment organisasjon og ledelse. Han har daglige samtaler med medarbeidere og ledere i ulike operative og strategiske posisjoner tilhørende en rekke bransjer i det norske arbeidslivet. Han er tidligere skrivende journalist med ti år i bransjen, hvor av de siste åtte årene i Verdens Gang (VG). Moment utvikler organisasjoner og menneskene som utgjør dem. 

Earlynerd 
Earlynerd er en arrangementsserie for deg som ønsker faglig påfyll før din travle arbeidsdag starter. Dette er et sted for nerdete diskusjoner, interessante foredrag, og sosialisering med bransjekollegaer, venner og andre kreative sjeler. Kom å få rykende fersk kaffe, deilig frokost, og lær noe nyttig før du tar fatt på arbeidsdagen. 

Program tirsdag 20. august
08.00 Dørene åpner 
08.30 Foredrag starter 
10.00 QA 
10.30 Arrangement over 

Priser og påmelding
Medlem foredrag kr. 0,- 
Ikke-medlem foredrag kr. 250,- 
Digital deltakelse medlem kr. 0,- 
Digital deltakelse ikke-medlem kr. 100,- 

Meld deg på her

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt sjekke hvor mye du sparer og melde deg inn her!

Velkommen til foredrag, tirsdag 20. september kl. 8.30–10.30.

Adresse
Grafill
Møllergata 39, 0179 Oslo

moment.consulting

Det kan være en fotograf til stede på noen av våre arrangement, og bilder vil da bli delt på Grafills nettside og på våre kanaler i sosiale medier.