Dersom du har behov for juridisk bistand knyttet til arbeidet ditt, kan du ta direkte kontakt med advokat Christian Wadahl Uhlen og advokatfullmektig Marie Grønvik. Advokatene har taushetsplikt. Medlemmer i Grafill har rett til inntil to timer gratis rådgivning per sak. Ikke-medlemmer kan ta kontakt per telefon for svar på enkle generelle spørsmål (inntil 15 minutter). 

Les mer om vilkår for juridisk bistand

Utlistning av 2 personer

 • Advokat Christian Wadahl Uhlen, foto Aksel Jermstad

  Christian Wadahl Uhlen

  Advokat

  christian@grafill.no +47 410 34 777

  Christian er Grafills advokat og har over ti års erfaring som rådgiver og advokat innen opphavsrett og bistand til kunstneriske utøvere. Han har ansvaret for det generelle juridiske arbeidet i Grafill, jobber mye med vederlagsmidler, og er også en del av rådgiverteamet i Grafill. Christian har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo og Master of Laws (LL.M.) fra King’s College, London, med fordypning i opphavsrett. Medlemmer kan kontakte Christian direkte for juridisk bistand.

 • Marie Web

  Marie Grønvik

  Advokatfullmektig

  marie@grafill.no +47 944 02 788

  Marie er advokatfullmektig i Grafill, og rådgir medlemmer om arbeidsrettslige forhold. Hun har bred juridisk erfaring, og god kompetanse på avtalerett og mye innsikt i EØS-rett. Marie har en Master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og en Bachelor i sosialt arbeid (sosionom).