| Nasjonalmuseet 15:00 – 16:00
Foto Andreas Harvik ; “Flaske” Hermann Bongard; “Henie Onstad Kunstsenter “,Jean Dewasne; Foto Iwa Baan

Grafisk design i den norske samlingen: Omvisning av Nasjonalmuseet

Grafills medlemmer inviteres til en tilpasset omvisning i den norske samlingen på Nasjonalmuseet. Kom og opplev de mest interessante verk fra norske designere og hør mer om hvorfor de har fortjent en plass i historien. 

Foto Andreas Harvik ; “Flaske” Hermann Bongard; “Henie Onstad Kunstsenter “,Jean Dewasne; Foto Iwa Baan

Foto Andreas Harvik ; “Flaske” Hermann Bongard; “Henie Onstad Kunstsenter “,Jean Dewasne; Foto Iwa Baan

Opplev eldre og moderne kunst, samtidskunst, arkitektur og design under samme tak og på helt nye måter i Nordens største kunstmuseum. Nasjonalmuseet har ansvaret for å utvikle, forvalte, forske på, tilgjengeliggjøre og formidle Norges største samling av kunst, arkitektur og design. Her finner du 50 000 kunstverk og gjenstander fra Nasjonalmuseets samling, som totalt teller 400 000. Utforsk dine favoritter og lag dine egne samlinger. Det publiseres kontinuerlig flere gjenstander.

Les gjerne praktisk informasjon om nasjonalmuseet før du ankommer: nasjonalmuseet.no/besok/visningssteder/nasjonalmuseet/praktisk-info-til-besoket

Ønsker du mer? Bli gjerne med vår andre omvisning om illustrasjon: app.checkin.no/event/76566/...

Program fredag 16. august
14.45: Oppmøte i lobby, vi starter presis kl 15.00!
15.00–16.00: Omvisningen
17.00: Museet stenger

Priser og påmelding
Medlem omvisning kr. 250,-
Meld deg på her

Tilbudet er bare gyldig for Grafill-medlemmer, det er dessverre ikke kapasitet å ta med andre gjester, som feks barn eller ektefeller.

Det er kun plass til 20 personer, og det er derfor bare mulig å bestille opp til 3 billetter på en gang. Om du ønsker å bestille flere, som feks å ta med teamet ditt, ber vi deg å ta kontakt meg Nasjonalmuseet direkte via omvisninger@nasjonalmuseet.no.

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt sjekke hvor mye du sparer og melde deg inn her!

Velkommen til omvisningen, fredag 16. august kl. 15.00

Adresse
Nasjonalmuseet
Brynjulf Bulls plass 3,0250,Oslo

Det kan være en fotograf til stede på noen av våre arrangement, og bilder vil da bli delt på Grafills nettside og på våre kanaler i sosiale medier.