Prisutdeling 2024

Torsdag 6. juni samles vi til utdeling av Visueltprisen 2024. Alle som er nominert skal feires denne kvelden sammen med hele vår kreative bransje. Prisutdelingen skjer på ærverdige Chat Noir, etterfulgt med party utover kvelden.

Visueltprisen premierer fremragende arbeider innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image, og deles i år ut for 31. gang. Fagjuryene nominerer arbeider som på prisutdelingen hedres med diplom eller gull i sin kategori. Juryen deler også ut prisen Den grønne, og har anledning til å kåre Best of Show.

Prisutdelingen, som avsluttes med Grafills ærespris Klassikerprisen 2024, er en fantastisk demonstrasjon på hvordan designere, illustratører, animatører og andre fagutøvere skaper gode visuelle og kommunikative løsninger for det offentlige og næringslivet.

Når alle prisene er delt ut fortsetter vi kvelden med fest på et sted i nærheten. Vi lover en herlig kveld med faglig og sosialt samhold, så sett av tid for å feire kolleger, fantastiske arbeider og deg selv!

Påmelding åpner senere, men sett av kvelden 6. juni!