Prisutdeling 2024

Visuelt prisutdeling 2023 (foto Sture Nordhagen).

Klikk for å se bildet "VISUELT PRISUTDELING12" i full størrelse

Visuelt prisutdeling 2023 (foto Sture Nordhagen).

Torsdag 6. juni skal alle som er nominert til Visueltprisen 2024 feires sammen med hele vår kreative bransje. Prisutdelingen skjer på ærverdige Chat Noir, etterfulgt med party på Pakkhuset.

Alle de nominerte kåres denne kvelden med diplom eller gull, og gullvinnerne skal få komme opp på scenen og motta en Visuelt-statuett som i år har fått en miljøvennlig makeover! Det blir også utdeling av IxDA-prisen, Den Grønne og Best of Show, og Grafills hovedstyre skal dele ut æresprisen Klassikerprisen., men vi røper ingenting... Kveldens vert er standupkomiker og programleder, Siri Kristiansen.

Visueltprisen er Norges største konkurranse for design, animasjon og illustrasjon, og deles i år ut for 31. gang. Fagjuryene har pløyd seg gjennom hundrevis av kreative og innovative kvalitetsjobber som var sendt inn til konkurransen. De har vurdert helheten i arbeidene utfra blant annet konsept og løsning, håndverk, utførelse, tekniske løsninger og brukeropplevelse, og etter tre intense jurydager kåret vinnere i kategoriene illustrasjon, digital design, moving image og grafisk design.

Prisutdelingen, som avsluttes med Grafills ærespris Klassikerprisen 2024, er en fantastisk demonstrasjon på hvordan designere, illustratører, animatører og andre fagutøvere skaper gode visuelle og kommunikative løsninger for det offentlige og næringslivet.

Vi lover en herlig kveld med faglig og sosialt samhold, så sett av tid for å feire kolleger, fantastiske arbeider og deg selv!

Billettsalget er åpent, det er ikke faste plasser, så de første inn døra kan sikre seg de beste plassene. Og ikke vent for lenge, i fjor ble det utsolgt! 

Billett prisutdeling og fest
Medlem i Grafill 1 050 kroner
Ikke medlem 2 250 kroner
Student/honnør 500 kroner
Prisene er inkl. gebyr fra Ticketmaster
Studentpris gjelder studenter under utdanning

Billett til prisutdeling og fest på Chat Noir og Pakkhuset:
www.ticketmaster.no/event/7...

Billett live stream
Prisutdelingen blir også live streamet som et tilbud til de som ikke får til å komme, eller bor utenbys og har lang reisevei. Gratis for Grafill-medlemmer, for andre kr. 200,-

Billett til live stream finner du her:
app.checkin.no/event/72887/...

Visuelt prisutdeling og fest 
Torsdag 6. juni 2024 kl. 18.00 - dørene åpner kl. 17.00 
Chat Noir og Pakkhuset

Les mer om Visueltprisen