Grafill Illustrasjon: Earlynerd med Frilanslivet #3 – Hva bør en frilanser tjene?

Grafills hus Earlynerd
Gå til innholdet

Hanna von Bergen fra Frilanslivet vil i dette frokostseminaret snakke om penger! For selv om de aller fleste av oss er i kultursektoren fordi vi først og fremst elsker å skape og formidle kunst- og kultur så kan ingen av oss leve på luft og kjærlighet. Vi trenger hard cash inn på konto for å drive med det vi gjør. 

Grafill Illustasjon inviterer deg til et frokostseminar med Frilanslivet i Grafills hus.
Hvordan skal man forholde seg til penger og vite hvordan man skal prise oppdragene sine, eller tiden sin, som frilanser? Hvorfor kan det å prate om penger kjennes så betent? Hva bør man egentlig tjene som frilanser? Hva koster det å drive bedrift? 

Det blir en innholdsrik time hvor du får høre om Hannas egne erfaringer og tips om prising og penger. Det blir også svært konkret gjennomgang av satser, regnestykker og eksempler. Hanna formidler på et lett språk og alle er velkomne! Vi lover deg at du kommer til å bli klokere og forhåpentligvis også rikere etter dette frokostseminaret. 

Om Frilanslivet: 
Frilanslivet er en podkast og kunnskapsformidler rettet mot frilansere i kultursektoren som drives av kulturentreprenør Hanna von Bergen og journalist Christina Skreiberg. De har siden 2018 publisert 170 ukentlige podkastepisoder og de holder kurs, foredrag og seminarer. Frilanslivet er en inspirerende, kompetansebyggende og faglig kanal for alle som jobber for seg selv i kultursektoren. Målet med Frilanslivet er at det blir flere ressurssterke utøvere, slik at det å jobbe selvstendig innen kunst- og kulturnæringen kan være en bærekraftig arbeidsform for den enkelte, og også for samfunnet.

Program
08.00 Dørene åpner
08.30 Foredrag starter
09.15 QA
09.30 Mingling
10.00 Event over

Priser og påmelding
Medlem foredrag kr. 0,-
Student/honnør foredrag kr. 0,-
Ikke-medlem foredrag kr. 50,-
Meld deg på her

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt sjekke hvor mye du sparer og melde deg inn her!

Velkommen til Earlynerd, tirsdag 10. september kl. 8.30–10.00!

Adresse
Grafill
Møllergata 39, 0179 Oslo

frilanslivet.no

Det kan være en fotograf til stede på noen av våre arrangement, og bilder vil da bli delt på Grafills nettside og på våre kanaler i sosiale medier.