Kontakt oss gjerne! #

Grafill holder til i Møllergata 39, 0179 Oslo.
Kontakt oss på epost grafill@grafill.no, eller ring 22 12 82 00.

Åpningstid utstilling: mandag til fredag 10-16 og søndag 12-16
Åpningstid kontor: mandag til fredag 9-16

Utlistning av 9 personer

 • Benedicte Ebbesen Paulsen, foto Aksel Jermstad

  Benedicte Ebbesen Paulsen

  Fagleder

  benedicte@grafill.no +47 982 57 701

  Benedicte har ansvar for faglig kvalitetssikring i Grafill. Hun er del av rådgiverteamet, og arbeider med bransjerelaterte spørsmål, anbudskonkurranser, priser, kontrakter, avtaler og mer. Hun jobber også med strategisk utvikling, stipendordningen, lønnsundersøkelser, Visueltprisen og fagarrangement. Benedicte har mye bransjekunnskap og lang erfaring innen designfeltet med alt fra merkevare- og pakningsprosjekter til organisasjonsutvikling, og er utdannet grafisk designer fra Colorado Institute of Art.

 • Advokat Christian Wadahl Uhlen, foto Aksel Jermstad

  Christian Wadahl Uhlen

  Advokat

  christian@grafill.no +47 410 34 777

  Christian er Grafills advokat og har over ti års erfaring som rådgiver og advokat innen opphavsrett og bistand til kunstneriske utøvere. Han har ansvaret for det generelle juridiske arbeidet i Grafill, jobber mye med vederlagsmidler, og er også en del av rådgiverteamet i Grafill. Christian har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo og Master of Laws (LL.M.) fra King’s College, London, med fordypning i opphavsrett. Medlemmer kan kontakte Christian direkte for juridisk bistand.

 • Eva Boldermo Bergan, foto Aksel Jermstad

  Eva Boldermo Bergan

  Seniorrådgiver kommunikasjon

  eva@grafill.no +47 997 04 302

  Eva er ansvarlig for kommunikasjonsarbeidet i Grafill. Hun har lang fartstid innen informasjonsarbeid, kommunikasjonsrådgivning, webutvikling, markedsføring og bruk av digitale medier. Eva er utdannet cand.polit i sosiologi fra Universitetet i Oslo. Ta kontakt for pressehenvendelser eller om du har nyhetstips til Grafills nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier.

 • Iwa N. Reiersen, foto Aksel Jermstad

  Iwa N. Reiersen

  Prosjektleder

  iwa@grafill.no +47 988 13 041

  Iwa har ansvar for alt som gjelder medlemskap, medlemsfordeler og utleie av Grafills leilighet. Hun har mange års erfaring innenfor kultursektoren og organisasjonsarbeid, og er utdannet kunsthistoriker med en cand. philol. fra Universitetet i Oslo. Hun har også en bachelor i kulturledelse fra Oslo Met. Iwa kan kontaktes om medlemskap, medlemsfordeler og leie av Grafills leilighet i Oslo.

 • Katinka Lund Bergskaug, foto Aksel Jermstad

  Katinka Lund Bergskaug

  Prosjektleder

  katinka@grafill.no +47 900 18 312

  Katinka jobber med arrangementer og utstillinger i Grafills hus og er prosjektleder for Visueltprisen. Katinka har flere års erfaring fra bransjen. Hun har bachelorgrad i både Illustrasjon fra Curtin University og i Kultur og Ledelse fra Handelshøyskolen BI. Kontakt Katinka om du lurer på noe angående utstillinger i Grafills hus eller Visuelt.

 • Lene Renneflott, foto Aksel Jermstad

  Lene Renneflott

  Daglig leder

  lene@grafill.no +47 917 48 937

  Lene er Grafills leder. Hun har mange års erfaring med organisasjonsutvikling, ledelse og strategi, fra både små og store designbyråer og ved Universitet i Oslo. Lene har master i arbeids- og organisasjonspsykologi fra England og master i litteratur- og kulturstudier fra Universitetet i Oslo. Lene tar du kontakt med om du har spørsmål rundt Grafills kulturpolitiske arbeid, våre strategiske satsningsområder, vederlagsmidler og ved pressehenvendelser.

 • Liz Web

  Liz Ramsey

  Arrangementskoordinator

  liz@grafill.no +47 925 18 410

  Liz er vår superorganisator. Hun holder i våre faglige aktiviteter, og er kontaktperson for skoler, elever, og nyutdannede. Hun bistår også Grafills faggrupper og lokallag med faglige meet-ups, seminarer og events. Liz er den du tar kontakt med om arbeidsstua/møterom i Møllergata. Liz er utdannet ved Academy of Art University i San Francisco hvor hun har to bachelor grader innen grafikk og illustrasjon. Hun har også kurs i grunnleggende lederskap fra BI og praktisk pedagogikk.

 • Marie Web

  Marie Grønvik

  Advokatfullmektig

  marie@grafill.no +47 944 02 788

  Marie er advokatfullmektig i Grafill, og rådgir medlemmer om arbeidsrettslige forhold. Hun har bred juridisk erfaring, og god kompetanse på avtalerett og mye innsikt i EØS-rett. Marie har en Master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og en Bachelor i sosialt arbeid (sosionom).

 • Grafill Fallback Markedsplass

  Har du spørsmål om medlemskontingent, fakturaer, inn-/ og utbetalinger, eller annet vedrørende økonomi, send oss en mail.