Kontakt oss gjerne! #

Grafill holder til i Møllergata 39, 0179 Oslo.
Kontakt oss på epost grafill@grafill.no, eller ring 22 12 82 00.

Vi har kontortid mandag til fredag 9-16.
Utstillinger er åpne mandag til fredag 10-16 og søndag 12-16.

Utlistning av 9 personer

 • Benedicte Ebbesen Paulsen

  Seniorrådgiver organisasjon og bransje

  benedicte@grafill.no +47 982 57 701

  Benedicte er del av rådgiverteamet i Grafill, og arbeider med bransjerelaterte spørsmål, anbudskonkurranser, priser, kontrakter, avtaler og mer. Hun jobber med strategisk utvikling, stipendordningen, lønnsundersøkelsen, Visueltprisen og fagarrangementer. Benedicte har mye bransjekunnskap og lang erfaring innen designfeltet med alt fra merkevare- og pakningsprosjekter til organisasjonsutvikling, og er utdannet grafisk designer fra Colorado Institute of Art.

 • Christian Wadahl Uhlen

  Advokat

  christian@grafill.no +47 410 34 777

  Christian er Grafills advokat og har over ti års erfaring som rådgiver og advokat innen opphavsrett og bistand til kunstneriske utøvere. Han har ansvaret for det generelle juridiske arbeidet i Grafill, jobber mye med vederlagsmidler, og er også en del av rådgiverteamet i Grafill. Christian har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo og Master of Laws (LL.M.) fra King’s College, London, med fordypning i opphavsrett. Medlemmer kan kontakte Christian direkte for juridisk bistand.

 • Eva Boldermo Bergan

  Seniorrådgiver kommunikasjon

  eva@grafill.no +47 997 04 302

  Eva er ansvarlig for kommunikasjonsarbeidet i Grafill. Hun har lang fartstid innen informasjonsarbeid, kommunikasjonsrådgivning, webutvikling, markedsføring og bruk av digitale medier. Eva er utdannet cand.polit i sosiologi fra Universitetet i Oslo. Ta kontakt for pressehenvendelser eller om du har nyhetstips til Grafills nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier.

 • Iwa N. Reiersen

  Prosjektleder og kurator

  iwa@grafill.no +47 988 13 041

  Iwa har ansvar for flere av Grafills arrangementer, har kuratoransvar for utstillinger både i våre lokaler og utenfor, og leder utstillingsutvalget. Iwa har mange års erfaring innenfor kultursektoren og organisasjonsarbeid, og er utdannet kunsthistoriker med en cand. philol. fra Universitetet i Oslo. Hun har også en bachelor i kulturledelse fra Oslo Met. Iwa kan kontaktes om Årets vakreste Bøker, Årets tegneserie, Young Lions, leie av leiligheten til Grafill, og om medlemskap og medlemsfordeler.

 • Katinka Lund Bergskaug

  Prosjektmedarbeider galleri og kommunikasjon

  katinka@grafill.no +47 900 18 312

  Katinka jobber med arrangementer og utstillinger og er også en del av vår kommunikasjonsavdeling. Katinka har flere års erfaring fra bransjen. Hun har bachelorgrad i både Illustrasjon fra Curtin University og i Kultur og Ledelse fra Handelshøyskolen BI. Kontakt Katinka om du lurer på noe angående utstillinger, arrangement og leie av lokalene våre i Møllergata 39.

 • Lene Renneflott

  Daglig leder

  lene@grafill.no +47 917 48 937

  Lene er Grafills leder. Hun har mange års erfaring med organisasjonsutvikling, ledelse og strategi, fra både små og store designbyråer og ved Universitet i Oslo. Lene har master i arbeids- og organisasjonspsykologi fra England og master i litteratur- og kulturstudier fra Universitetet i Oslo. Lene tar du kontakt med om du har spørsmål rundt Grafills kulturpolitiske arbeid, våre strategiske satsningsområder, vederlagsmidler og ved pressehenvendelser.

 • Marianne Lind

  Seniorrådgiver organisasjon og bransje

  marianne@grafill.no +47 930 05 187

  Marianne er en del av rådgivningsteamet i Grafill, og arbeider med bransjerelaterte spørsmål, priser, kontrakter, avtaler og mer. Hun jobber også med Grafills lokallag og faggrupper, strategisk utvikling, Visueltprisen, fagarrangementer, festivaler og andre former for kompetansehevende tiltak. Marianne er en erfaren prosjektleder og rådgiver fra den kreative næringen, både fra organisasjonslivet og privat sektor, og er utdannet illustratør fra Falmouth College of Arts.

 • Marie Grønvik

  Advokatfullmektig

  marie@grafill.no +47 944 02 788

  Marie er advokatfullmektig i Grafill, og rådgir medlemmer om arbeidsrettslige forhold. Hun har bred juridisk erfaring, og god kompetanse på avtalerett og mye innsikt i EØS-rett. Marie har en Master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og en Bachelor i sosialt arbeid (sosionom).

 • Har du spørsmål om medlemskontingent, fakturaer, inn-/ og utbetalinger, eller annet vedrørende økonomi, send oss en mail.