Om visuelt

Visuelt så dagens lys i 1993 og er en årlig konkurranse og festival som samler den kreative bransjen til fagdager, prisutdeling og fest.

Visueltfestivalen
Visueltfestivalen er Nordens største årlige arrangement innen visuell kommunikasjon og skal inspirere, fremme faglig kompetanse, samt være en møteplass for alle som jobber med eller er opptatt av visuell kommunikasjon.

Arrangementet består av seminarer, workshops, screeninger, prisutdeling, fest og utstilling og samler omlag 600 personer i Oslo hvert år.

Visueltkonkurransen
Visueltkonkurransen er Norges største, årlige konkurranse innen visuell kommunikasjon og premierer arbeider innen Grafisk design, Illustrasjon, Digital Design og Moving Image.

Konkurransen presenterer det ypperste av arbeider innen fagfeltene med fokus på utøverne, og har som målsetting å inspirere til målrettet nytenkning og høy faglig standard.

Vinnerne i konkurransen annonseres ved prisutdelingen som finner sted under Visueltfestivalen.

Visueltutvalget
For utvikling av Visuelt har Grafill et eget Visueltutvalg. Utvalget fungerer som en ressursgruppe og har i tett samarbeid med prosjektlederne ansvar for program og innhold for Visueltfestivalen.

Visueltutvalget er underlagt hovedstyre i Grafill.

Kontakt oss
Vi treffes på telefon 22 12 82 00, man-fre 9-16, eller send epost til grafill@grafill.no.