Om visuelt

Visuelt så dagens lys i 1993 og er en konkurranse og festival som samler den kreative bransjen til fagdager, prisutdeling og fest.

Visueltkonkurransen
Visueltkonkurransen arrangeres årlig og er Norges største konkurranse innen visuell kommunikasjon. Konkurransen premierer arbeider innen grafisk design, Illustrasjon, digital design og moving image, og løfter frem det beste av arbeider innen våre fagområder med fokus på utøverne. Målsettingen er å inspirere til nytenkning og høy faglig standard. Vinnerne i konkurransen hedres med prisutdeling og fest.

Visueltfestivalen
Visueltfestivalen samler rundt 600 personer i Oslo. Festivalen skal inspirere og fremme faglig kompetanse og være en møteplass for alle som jobber med eller er opptatt av visuell kommunikasjon. Arrangementet består av seminarer, workshops, screeninger, prisutdeling med fest og Visueltutstilling.

Visueltutvalget
For utvikling av Visuelt har Grafill et eget Visueltutvalg. Utvalget er en ressursgruppe og har i tett samarbeid med prosjektlederne ansvar for program og innhold for Visueltfestivalen. Visueltutvalget er underlagt hovedstyret i Grafill.

Kontakt oss
Vi treffes på telefon 22 12 82 00, man-fre 9-16, eller send epost til grafill@grafill.no.