Om visuelt

Visuelt så dagens lys i 1993 og er en årlig konkurranse og festival som samler den kreative bransjen til fagdager, prisutdeling og fest.

Visueltkonkurransen
Visueltkonkurransen er Norges største, årlige konkurranse innen visuell kommunikasjon og premierer arbeider innen grafisk design, Illustrasjon, digital design og moving image. Konkurransen løfter frem det beste av arbeider innen våre fagområder med fokus på utøverne, og har som målsetting å inspirere til nytenkning og høy faglig standard. Vinnerne i konkurransen hedres med prisutdeling og fest.

Visueltfestivalen
Visueltfestivalen er Nordens største årlige arrangement innen visuell kommunikasjon og skal inspirere, fremme faglig kompetanse, samt være en møteplass for alle som jobber med eller er opptatt av visuell kommunikasjon. Arrangementet består av seminarer, workshops, screeninger, prisutdeling, fest og utstilling og samler omlag 600 personer i Oslo hvert år.

Visueltutvalget
For utvikling av Visuelt har Grafill et eget Visueltutvalg. Utvalget fungerer som en ressursgruppe og har i tett samarbeid med prosjektlederne ansvar for program og innhold for Visueltfestivalen. Visueltutvalget er underlagt hovedstyret i Grafill.

Kontakt oss
Vi treffes på telefon 22 12 82 00, man-fre 9-16, eller send epost til grafill@grafill.no.