| Oslo 18:00 – 23:00
Forside nettside prisutdeling2

Kun to uker til Visuelt prisutdeling og fest!

Torsdag kveld 6. juni samles vi til utdeling av Visueltprisen 2024. Årets nominerte skal få sin velfortjente hyllest, det blir utdeling av IxDA-prisen, Den Grønne og Best of Show, og Grafills hovedstyre skal dele ut æresprisen Klassikerprisen. Prisutdelingen vil også bli live streamet. Kvelden fortsetter med minglefest på Pakkhuset.

Forside nettside prisutdeling2

Prisutdelingen skjer på ærverdige Chat Noir, etterfulgt med party på Pakkhuset. Alle de nominerte kåres denne kvelden med diplom eller gull, og gullvinnerne skal få komme opp på scenen og motta en Visuelt-statuett som i år har fått en miljøvennlig makeover! 

Visueltprisen er Norges største konkurranse for design, animasjon og illustrasjon, og deles i år ut for 31. gang. Fagjuryene har pløyd seg gjennom hundrevis av kreative og innovative kvalitetsjobber som var sendt inn til konkurransen. De har vurdert helheten i arbeidene utfra blant annet konsept og løsning, håndverk, utførelse, tekniske løsninger og brukeropplevelse, og etter tre intense jurydager kåret vinnere i kategoriene illustrasjon, digital design, moving image og grafisk design.

Prisutdelingen er en fantastisk demonstrasjon på hvordan designere, illustratører, animatører og andre fagutøvere skaper gode visuelle og kommunikative løsninger for det offentlige og næringslivet.

Kveldens vert er standupkomiker og programleder, Siri Kristiansen.

Vi lover en herlig kveld med faglig og sosialt samhold, så sett av tid for å feire kolleger, fantastiske arbeider og deg selv!

Billettsalget er åpent, det er ikke faste plasser, så de første inn døra kan sikre seg de beste plassene.

Billett prisutdeling og fest
Medlem i Grafill 1 050 kroner
Ikke medlem 2 250 kroner
Student/honnør 500 kroner
Prisene er inkl. gebyr fra Ticketmaster
Studentpris gjelder studenter under utdanning

Billett kjøper du her: www.ticketmaster.no

Billett live stream
Prisutdelingen blir også live streamet som et tilbud til de som ikke får til å komme, eller bor utenbys og har lang reisevei. Gratis for Grafill-medlemmer, for andre kr. 200,-

Billett til live stream finner du her: app.checkin.no

Visuelt prisutdeling og fest 
Torsdag 6. juni 2024 kl. 18.00 - dørene åpner kl. 17.00 
Chat Noir og Pakkhuset

Les mer om Visueltprisen