Juryen har talt, her er de nominerte til Visueltprisen 2024!

Visueltprisen er Norges største konkurranse for design, animasjon og illustrasjon, å bli nominert her er ingen liten terskel. Nå er listene klare og vi gratulerer alle!

Forside nettside nominerte

Fagjuryene i Visuelt har pløyd seg gjennom hundrevis av kreative og innovative kvalitetsjobber som var sendt inn til konkurransen. De har vurdert helheten i arbeidene utfra blant annet konsept og løsning, håndverk, utførelse, tekniske løsninger og brukeropplevelse, og etter tre intense jurydager kåret vinnere i kategoriene illustrasjon, digital design, moving image og grafisk design.

Her er listene med de nominerte:

Nominerte Illustrasjon
Nominerte Moving Image
Nominerte Digital Design
Nominerte Grafisk Design

NB: Listene er basert på informasjonen som er oppgitt ved innsendelse av konkurransebidrag, oppdager du feil eller noe som skal endres, send snarest en mail til grafill@grafill.no.

Er du nominert? Vi har laget Visuelt-stickers til deg!

Prisutdeling og fest torsdag 6. juni
Nå gleder vi oss til å feire de nominerte og prisvinnende prosjektene, torsdag 6. juni på Chat Noir, med etterfest på Pakkhuset. Her blir alle de nominerte kåret med diplom eller gull, og gullvinnerne skal få komme opp på scenen og motta en Visuelt-statuett som i år har fått en miljøvennlig makeover! Ett arbeid er også kåret til Best of Show, men vi røper ingenting... Billettsalget er åpent, det er ikke faste plasser, så de første inn døra kan sikre seg de beste plassene. Og ikke vent for lenge, i fjor ble det utsolgt!

Les mer om prisutdelingen
Billett kjøper du her: www.ticketmaster.no
Billett til live stream finner du her: app.checkin.no

Les mer om Visueltprisen