| Oslo 18:00 – 23:00
11mai Nettside nyhet 3000x2000

I kveld blir det Visuelt prisutdeling og fest!

Torsdag 11. mai samles vi til Visueltprisen 2023. Alle som er nominert skal feires denne kvelden sammen med hele vår kreative bransje. Prisutdelingen skjer på ærverdige Chat Noir, etterfulgt med party på Pakkhuset.

11mai Nettside nyhet 3000x2000

Kjøp billetter til prisutdeling og fest her

Visueltprisen premierer fremragende arbeider innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image, og deles i år ut for 30. gang. I år kom det inn mer enn 800 påmeldinger til konkurransen, og av disse har fagjuryene nominert 151. Alle de nominerte hedres med diplom eller gull i sin kategori. Juryen har også anledning til å kåre Best of Show. Se de nominerte her.

Denne kvelden deles det også ut andre utmerkelser, blant annet Hedersprisen fra IxDA , og det hele avsluttes med Grafills ærespris Klassikerprisen 2023. Prisutdelingen blir en fantastisk demonstasjon på hvordan designere, illustratører, animatører og andre fagutøvere skaper gode visuelle og kommunikative løsninger for det offentlige og næringslivet.

Når alle prisene er delt ut fortsetter vi kvelden på Pakkhuset. Vi lover en herlig kveld med faglig og sosialt samhold, så sett av tid for å feire kolleger, fantastiske arbeider og deg selv!

Kveldens vert er standupkomiker og programleder, Siri Kristiansen.
Håper du blir med!

Billett prisutdeling og fest
Medlem i Grafill kr. 1000,-*
Ikke medlem kr. 2000,-*
Student/honnør kr. 500,-**
*inkl. gebyr fra Ticketmaster
**gjelder studenter under utdanning

Det er ikke faste plasser, så de første inn døra kan sikre seg de beste plassene!

Billetter kjøper du her: ticketmaster.no 

Billett live stream
Prisutdelingen blir også live streamet som et tilbud til de som ikke får til å komme, eller bor utenbys og har lang reisevei. Gratis for Grafill-medlemmer, for andre kr. 150,-
Salg av digitale billetter finner du her.

Visuelt prisutdeling og fest, torsdag 11. mai 2023
Dørene åpner 17.00, prisutdelingen starter 18.00 presis
Prisutdeling på Chat Noir, Klingenberggata 5, Oslo
Etterfest på Pakkhuset, Nedre Slottsgate 2c, 0153 Oslo