Vi søker skribenter!

Er du en skriveglad frilanser som kjenner godt til digitaliseringen i bransjen? Vi søker nå etter skribenter til vårt Magasin.

Før digitaliseringens tidsalder, foto Wilhelm Gunkel/Unsplash.

Før digitaliseringens tidsalder, foto Wilhelm Gunkel/Unsplash.

Magasinet på Grafills nettsider inneholder intervjuer og artikler om folk og fag, og det redaksjonelle stoffet skal speile våre fagområder design, illustrasjon, animasjon og visuell kommunikasjon. Siden oppstarten i 2012 har vi opparbeidet et innholdsrikt Magasin-arkiv.

Nå ønsker vi mer innhold om digitaliseringen som mange profesjonelle utøvere jobber med og er svært dyktige på. Det skjer veldig mye spennende og utviklingen går fort, og vi ønsker å vise frem både de flinke folkene og alle de kreative løsningene. Vi leter også etter skriveføre designere som har strategisk innsikt også i digitale prosjekter.

Oppdragene får du fra Grafills administrasjon. Sakene vil noen ganger være knyttet til dagsaktuelle begivenheter, andre ganger dykker vi ned i fagrelaterte problemstillinger, og kanskje har du selv gode ideer vi tar utgangspunkt i. Sammen skaper vi godt innhold!

Egenskaper vi søker hos deg er kunnskap og nysgjerrighet på digitaliseringen som skjer i Norge, du må kunne skrive godt, du er en 'people-person', jobber selvstendig og kan overholde frister. Vi foretrekker artikler på norsk, men er åpne for at du kan skrive på engelsk hvis det er ditt foretrukne språk.

Vi honorerer i henhold til NJs satser.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke, og ønsker oss skribenter som speiler hele samfunnet uavhengig av alder, kjønn, legning, funksjonsevne, livssyn og etnisk bakgrunn.

Virker det interessant? Send en kort tekst om deg selv til eva@grafill.no. Legg også gjerne med lenker til saker du har skrevet.

Eksempler på Magasinartikler vi ønsker oss mer av:

Behnams timeglass

Demokratisk gullvinner med dybde og empati

Why Oslo has become a laboratory for innovation tech and design