Visueltkonkurransen er åpen!

Årets Visueltkonkurranse er nå åpen for påmeldinger. Alle som arbeider med eller studerer design, illustrasjon, animasjon og visuell kommunikasjon inviteres til å sende inn det beste fra fjorårets produksjon. Påmeldingsfrist er mandag 1. februar 2021 ved midnatt.

Visuelt er en årlig konkurranse som samler historien til fagene og reflektere utviklingen i bransjen vår. Visueltprisen løfter frem de gode prosjektene og de dyktige kreative menneskene som står bak, og gjennomføres i år for 28. gang.

Påmelding
Konkurransebidrag skal registreres via påmeldingsskjema på Grafills nettsider. Fysiske arbeider må på grunn av koronasitasjonen leveres etter avtale med Grafill.

Du kan melde på arbeider i mange kategorier innenfor grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Arbeider som sendes inn skal være gjort tilgjengelig /offentliggjort for et bredere publikum for første gang i tidsrommet 1. januar – 31. desember 2020. I studentkategoriene skal arbeidene være produsert under utdanning og er fritatt fra regelen om offentliggjøring.

Alle kan sende inn til konkurransen, men arbeidene må være utført av norske eller utenlandske utøvere med aktivt virke i Norge, eller norske utøvere bosatt utenfor Norge. Innen studentkategoriene kan norske og utenlandske studenter som studerer på høyere nivå i Norge delta, samt norske studenter i utlandet.

Pris per innsendelse er kr 590,-. For studentkategorien koster det kr. 100,- pr. innsendelse. Hvis et arbeid sendes inn i flere kategorier regnes det som flere innsendelser. Arbeid må være betalt for å kvalifisere for juryering. Alle priser er ink. mva.

Påmeldingsfrist er mandag 1. februar ved midnatt.

Les mer om Visuelt og regler for å delta i konkurransen

Veiledning for påmelding

Gå til påmeldingsskjema (logg inn)