Utsatt Frist 3000X2000

Husk Visuelt fristen mandag 15. februar

Visueltprisen er et symbol på fremragende design, illustrasjon og visuell kommunikasjon. Dette er sjansen til å vise det frem for verden. Bli en del av vinnerarkivet og historien til faget vårt. Påmeldingsfrist mandag 15. februar ved midnatt.

Utsatt Frist 3000X2000

Vi har utsatt fristen for å delta i Visueltkonkurransen til 15. februar ved midnatt. I en krevende tid med lockdown, hjemmeskole, hjemmebarnehage og hjemmekontor, vet vi at det er mange ting som skal sjongleres samtidig. Vi ønsker derfor å imøtekomme behovet for litt ekstra tid i år.

NB: Vi minner om at på grunn av koronasitasjonen må tidspunkt for levering av fysiske arbeider avtales direkte med Grafill.

Visueltprisen
Visuelt er en årlig konkurranse som samler historien til fagene og reflektere utviklingen i bransjen vår. Visueltprisen løfter frem de gode prosjektene og de dyktige kreative menneskene som står bak, og gjennomføres i år for 28. gang.

Påmelding
Konkurransebidrag skal registreres via påmeldingsskjema på Grafills nettsider, gå til Min side og logg inn. Den tekniske løsningen er ny, dersom du ikke er medlem eller har registrert deg de siste månedene, må du opprette ny bruker.

Betaling
Pris per innsendelse er kr 590,-. For studentkategorien koster det kr. 100,- pr. innsendelse. Hvis et arbeid sendes inn i flere kategorier regnes det som flere innsendelser. Arbeid må være betalt for å kvalifisere for juryering. Alle priser er ink. mva.

Ny påmeldingsfrist
Visuelt fristen er utsatt til 15. februar ved midnatt.

Fysiske innsendelser
I noen kategorier skal det sendes inn fysiske eksemplarer, disse merkes med bidragets ID-nummer og sendes eller leveres.

NB: Levering av fysiske eksemplarer må på grunn av koronasituasjonen skje i perioden 1.-19. februar og etter avtale med Katinka, send mail til katinka@grafill.no.

NB: Grafill flytter til nye lokaler i januar, merk deg de ulike adressene for å sende i posten:
Før 31. januar: Grafill, Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo
Fra 1.-19. februar: Grafill, Møllergata 39, 0179 Oslo

Les mer om Visuelt og regler for å delta i konkurransen

Veiledning for påmelding

Gå til påmeldingsskjema (logg inn)