| Grafill TV 20:00 – 22:00
Visuelut Slipp4 01

Visuelt prisutdeling på Grafill TV

Torsdag kveld 29. april skal alle som er nominert til Visueltprisen 2021 feires sammen med hele vår kreative bransje. Det skal også avsløres hvilke arbeider som blir premiert med gull. Steinar Sagen vil lede oss gjennom prisutdelingen, og i år har han fått med seg en venn i Visuelt-studio. Bli med på denne digitale festkvelden!

Visuelut Slipp4 01

Visueltprisen premierer arbeider innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image, og deles i år ut for 28. gang. Det kom inn totalt 625 bidrag til konkurransen, og dette er svært bra i et vanskelig og annerledes korona-år. Av disse har Visuelt-juryen nominert 142 arbeider. Alle de nominerte premieres med diplom eller som gullvinner i sin kategori. Juryen har også kåret et arbeid til Best of Show. Se nominasjonslisten her.

IxDA-prisen hedrer fremragende interaksjonsdesign hvor brukeropplevelse står i fokus. Vinneren er valgt ut blant gullvinnerne i den digitale kategorien i Visuelt, og denne prisen vil også bli delt ut under prisutdelingen.

Klassikerprisen går til en utøver av stor betydning for sitt fag gjennom mange år. Som i fjor vil overrekkelsen av denne æresprisen legges til et eget arrangement, følg med på nettsiden til Grafill for tid og sted.

Påmelding og deltakelse
Det er gratis for medlemmer og alle studenter å delta, men vi trenger en påmelding. For ikke-medlemmer koster det kroner 150,-

Hva: Visuelt prisutdeling 2021
Når: Torsdag 29. april fra klokken 20.00-22.00
Hvor: Lenke sendes deg ved påmelding

Registrer deg her/kjøp billett for å delta på Visuelt prisutdeling

Disse er nominert til Visueltprisen 2021

Les mer om Visueltprisen