| Grafill TV 20:00 – 22:00

Visuelt-vinnerne feires på digital prisutdeling

Torsdag kveld 29. april sitter Steinar Sagen igjen klar i Visuelt-studio. Alle som er nominert til Visueltprisen 2021 skal feires sammen med hele vår kreative bransje. Det skal også avsløres hvilke arbeider som blir premiert med gull. Bli med på denne digitale festkvelden!

Visueltprisen premierer arbeider innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image, og deles i år ut for 28. gang. Det kom inn totalt 625 bidrag til konkurransen, og dette er svært bra i et vanskelig og annerledes korona-år. Av disse har Visuelt-juryen nominert 142 arbeider. Nominasjonslisten vil bli offentliggjort et par uker før prisutdelingen. Alle nominerte premieres med diplom eller som gullvinner i sin kategori.

IxDA-prisen deles også ut denne kvelden, prisen hedrer fremragende interaksjonsdesign hvor brukeropplevelse står i fokus. Vinneren er valgt ut blant gullvinnerne i den digitale kategorien.

Klassikerprisen går til en utøver av stor betydning for sitt fag gjennom mange år. Som i fjor vil overrekkelsen av denne æresprisen legges til et eget arrangement, følg med på nettsiden til Grafill for tid og sted.

Påmelding og deltakelse
Det er gratis for medlemmer og alle studenter å delta, men vi trenger en påmelding. For ikke-medlemmer koster det kroner 150,-

Hva: Visuelt prisutdeling 2021
Når: Torsdag 29. april fra klokken 20.00-22.00
Hvor: Lenke sendes deg ved påmelding

Registrer deg her/kjøp billett for å delta på Visuelt prisutdeling

Les mer om Visueltprisen