Medlemsfordel: Opptak av webinaret 'Få jobbpsykologen inn på hjemmekontoret'

Medlemmer i Grafill kan frem til 1. mai se hele opptaket av webinaret om hvordan holde motivasjonen oppe og minske arbeidstress i en koronatid med mye hjemmekontor.

Motivasjon Og Utholdenhet I Koronatiden Grafill 030321 1

Webinaret er et av flere som Grafill tilbyr i samarbeid med Moment, hvor temaene er selvledelse, stressmestring og motivasjon.

Nedenfor finner du opptaket av webinaret med arbeidspsykolog Gunhild Nordal som snakker om vanlige reaksjoner ved langvarig hjemmekontor, samt gode grep for å beholde humøret og sikre produktivitet.

Gunhild Nordal er arbeids- og organisasjonspsykolog hos Moment organisasjon og ledelse. Gunhild underviser og holder workshops om psykologien i arbeidslivet, bla stressmestringskurs. Det siste året har Gunhild holdt en rekke webinarer om koronarelatert stress; webinarer som omhandler hvordan pandemien utfordrer oss i arbeidslivet vårt, hvordan det å jobbe hjemmefra og å samarbeide på avstand påvirker selvregulering, motivasjon og engasjement. Gunhild har spisskompetanse på gruppedynamikk, samarbeid og samhandling, men jobber også en-til-en som jobbpsykolog på temaer som rolleutøvelse, stress, psykisk helseproblematikk og selvledelse.

I mars satt Grafill opp en serie webinarer om selvledelse, stressmestring og motivasjon i samarbeid med Moment, en av Norges ledende leverandører på psykologitjenester til arbeidslivet. Opptaket fra webinaret 'Få jobbpsykologen inn på hjemmekontoret' finner du her.

Dette er et tilbud til våre medlemmer og vil være tilgjengelig frem til 1. mai 2021. Passordet blir sendt på mail til medlemmer av Grafill, eller medlemmer kan sende en forespørsel til grafill@grafill.no.

Spill video

Medlemsfordel: Webinar - Få jobbpsykologen inn på hjemmekontoret

01:06:55