Medlemsfordel: Opptak av webinaret 'Studentlivet i koronatiden'

Medlemmer i Grafill kan frem til 1. mai se hele opptaket av webinaret om hvordan takle studenthverdagen under koronatiden.

Studentlivet I Koronatiden 1

Grafills siste koronaundersøkelse viste at svært mange studenter sliter med ensomhet og isolasjon. I tillegg rapporterer nyutdannede om et vanskelig jobbmarked. Nedenfor finner du opptaket fra webinaret med arbeids- og organisasjonspsykolog Vilde Vollestad, med konkrete tips til studenter og nyutdannede i koronatiden.

Vilde Vollestad er arbeids- og organisasjonspsykolog hos Moment og har et særlig engasjement for formidling av psykologisk kunnskap. Hun er en av to initiativtakere til organisasjonen Psykologistudentenes opplysningsarbeid for unge (POFU), og har jobbet med utvikling av undervisning i psykisk helse for tusenvis av ungdom. Vilde ønsker å normalisere vanlig strev og skape nysgjerrighet og fascinasjon rundt vår psykiske helse, og samtidig vise hvordan vi tar egne og andres vansker på alvor. I 2018 ble hun tildelt Åse Gruda Skards pris for popularisering av psykologisk kunnskap av Norsk psykologforening. Hun har også gitt ut boken «Hva er greia med meg - og deg, og alle andre?» som gir konkrete tips, råd og forklaringer på vår psykiske helse og livsmestring.

Vi er også så heldige å ha fått med oss Hans Jacob Wernersen som er tillitsvalgt på GK2 Design ved Arkitektur- og designhøgskolen og leder for Sosialt Utvalg ved SAHO (studentforeningen ved Arkitektur- og designhøgskolen) til å representere studentene under webinaret.

I mars satt Grafill opp en serie webinarer om selvledelse, stressmestring og motivasjon i samarbeid med Moment, en av Norges ledende leverandører på psykologitjenester til arbeidslivet. Opptaket fra webinaret 'Få jobbpsykologen inn på hjemmekontoret' finner du her.

Dette er et tilbud til våre medlemmer og vil være tilgjengelig frem til 1. mai 2021. Send en mail til grafill@grafill.no for å få passord til opptaket.

Spill video

Medlemsfordel: Webinar - Studentlivet i koronatiden

01:02:30