| Webinar 12:00 – 13:00
Dsc08416

Webinar: Studentlivet i koronatiden

Grafills siste ­koronaundersøkelse viste at svært mange studenter sliter med ensomhet og isolasjon. I tillegg rapporterer nyutdannede om et vanskelig jobbmarked. Dette webinaret med arbeids- og organisasjonspsykolog Vilde Vollestad vil rette seg mot unge, med konkrete tips til studenter og nyutdannede i koronatiden. Gratis for alle!

Dsc08416

Vilde ønsker å normalisere vanlig strev og skape nysgjerrighet og fascinasjon rundt vår psykiske helse, og samtidig vise hvordan vi tar egne og andres vansker på alvor.

Vi er også så heldige å ha fått med oss Hans Jacob Wernersen som er tillitsvalgt på GK2 Design ved Arkitektur- og designhøgskolen og leder for Sosialt Utvalg ved SAHO (studentforeningen ved Arkitektur- og designhøgskolen) til å representere studentene under webinaret.

Grafill setter opp en serie webinarer om selvledelse, stressmestring og motivasjon i samarbeid med Moment, en av Norges ledende leverandører på psykologitjenester til arbeidslivet.

Vilde Vollestad er arbeids- og organisasjonspsykolog hos Moment og har et særlig engasjement for formidling av psykologisk kunnskap. Hun er en av to initiativtakere til organisasjonen Psykologistudentenes opplysningsarbeid for unge (POFU), og har jobbet med utvikling av undervisning i psykisk helse for tusenvis av ungdom. Vilde ønsker å normalisere vanlig strev og skape nysgjerrighet og fascinasjon rundt vår psykiske helse, og samtidig vise hvordan vi tar egne og andres vansker på alvor. I 2018 ble hun tildelt Åse Gruda Skards pris for popularisering av psykologisk kunnskap av Norsk psykologforening. Hun har også gitt ut boken «Hva er greia med meg - og deg, og alle andre?» som gir konkrete tips, råd og forklaringer på vår psykiske helse og livsmestring.

Chatrommet vil være åpent, men anonymt, under hele foredraget og det legges inn muligheter underveis for interaksjon og innspill. Det holdes av tid til slutt for å svare på spørsmål fra deltakerne.

Påmelding
For å delta på webinar, tirsdag 16. mars, trenger vi en påmelding. Meld deg på her.

Når: Tirsdag 16. mars
Tid: 12.00 - 13.00
Pris: Gratis
Sted: my.demio.com/ref/zh2YLhVniY3toZhC

Facebook-arrangement