| Lillehammer
Wexfo 2022

Medlemsfordel: Rabatt på digitalt pass til WEXFO på Lillehammer

Et helt nytt forum for ytringsfrihet arrangeres på Lillehammer 30. og 31. mai, og Grafills medlemmer får rabatt på digitalt pass.

Wexfo 2022

Ytringsfriheten er viktigere enn noen gang. Krig og voksende autoritære tendenser i Europa, ny teknologi og «cancel culture» påvirker på forskjellige måter ytringsfrihetens status.

For Grafills medlemmer er ytringsfrihet av svært stor betydning. Ikke bare personlig, men også i utøvelsen av sitt virke. Tegning og illustrasjon er en ytringsform der særlig satiretegning er en viktig tradisjonsbærer i samfunnskritikken.

World Expression Forum (WEXFO) er et helt nytt forum som skal arbeide for å styrke ytringsfriheten og årlig arrangere et internasjonalt møtested for dette temaet. Målet er å sørge for at Lillehammer blir like viktig for markering og diskusjon av ytringsfrihet som Davos er for økonomi.

Første konferanse blir på Lillehammer 30. og 31. mai i samarbeid med Litteraturfestivalen. Da skal ytringsfriheten brukes, diskuteres og problematiseres og samfunnsaktuelle spørsmål som engasjerer både unge og eldre, lokalt og internasjonalt, settes på agendaen.

Over to dager samles noen av de skarpeste hodene globalt, nasjonalt og lokalt med representanter fra FN, EU, Meta, Amnesty International, Bellingcat, PEN, politikere, lokal ungdom, forfattere, og sterke forkjempere for ytringsfriheten. Hele programmet er nå lansert på wexfo.no.

Medlemmer i Grafill kan delta på den digitale kongressen til nedsatt pris, kroner 290,- per person. Tilgangen inkluderer alt som skjer på scenen de to dagene, i tillegg til en mulighet for å melde seg opp til digitale workshops.

Send en mail til hallo@grafill.no for å få promokode.

Program og påmelding på wexfo.no

Grafill med i World Expression Forum

Norsk Litteraturfestival på Lillehammer