Avgangsutstillingen til Høgskolen Kristiania/Westerdals viser bredden, kreativiteten og idéutviklingen til bachelorstudenter.

Avgangsutstillinger 2022

Vårens avgangsutstillinger er en fin mulighet for den etablerte bransjen å oppdage nye talenter. Vi heier på morgendagens visuelle kommunikatører!

Avgangsutstillingen til Høgskolen Kristiania/Westerdals viser bredden, kreativiteten og idéutviklingen til bachelorstudenter.

Avgangsutstillingen til Høgskolen Kristiania/Westerdals viser bredden, kreativiteten og idéutviklingen til bachelorstudenter.

Kunsthøgskolen i Oslo # #

55 avgangsstudenter fra bachelor og master i grafisk design og illustrasjon, møbeldesign og interiørarkitektur og kles- og kostymedesign stiller ut sine avgangsarbeider på KHiO 3.-12. Juni 2022.

Utstillingen åpner fredag 3. juni kl 17.00.

khio.no/events
designavgang.no

NTNU Gjøvik # #

27 studenter fra Bachelor i grafisk design, 29 studenter fra Bachelor interaksjonsdesign og 18 studenter fra Bachelor i webutvikling ved NTNU i Gjøvik avslutter tre års studier med en utstilling. Hver student viser arbeider fra egen portefølje.

Fredag 3. juni kl. 11.00–19.00, med formell åpning kl. 12.00
Lørdag 4. juni kl. 10.00–15.00

avgangsutstilling.no

AHO WORKS exhibition # #

Studio and diploma exhibition spring 2022.
4.-12. juni

aho.no

Høyskolen Kristiania/Westerdals # #

Studentene ved Westerdals institutt for kreativitet, fortelling og design har en lang tradisjon med å avslutte studieåret med en fysisk utstilling av sine bacheloroppgaver. Mandag 13. juni kl. 16 inviteres bransjen til en sniktitt på utstillingen.

Tirsdag 14. juni kl. 14-18
Onsdag 15. juni kl. 12-18

www.kristiania.no

Fagskolen Kristiania #

Velkommen til avgangsutstilling 2022 ved Fagskolen Kristiania, 9.–16. juni med åpning kl 12.00 torsdag 9. juni i Rosenkrantzgate 16 i Oslo. Utstillinger viser arbeidene til avgangsstudentene våre på Illustrasjon, Grafisk design, Produktdesign, Musikkdesign og 3D og animasjon

Facebook-arrangement

BA designutstilling KMD #

Hvert år arrangerer KMD en avgangsutstilling med studenter fra bachelorstudiet i design ved Universitetet i Bergen Fakultet for Kunst, Musikk og Design. Utstillingen finner sted på Fakultet for Kunst, Musikk og Design på Møllendalsveien 61 i 2. etasje.

Program for utstillingsåpning 28. mai:
12.00 - Dørene åpner
13.00 - Åpningsseremoni
14.00 - Utstilling og mingling
16.00 - Avslutning

Utstillingen er også åpen mandag 30. mai - onsdag 1. juni klokka 09 - 16.

Facebook - event

UiB

Avgangsutstilling Master i Design ved KMD #

Velkommen til årets avgangsutstilling for uteksaminerte studenter ved Master i Design ved KMD, årskullet 2022. Masterstudentene i design arbeider med rom- og møbeldesign, interiørarkitektur og visuell kommunikasjon. Utstillingen vil bli fylt med nye spennende prosjekter alt fra tradisjonelle til digitale medier.

Møt oss fredag 17.juni kl.18.00 for en skål for avgangsklassen!
Møllendalsveien 61, Fakultetet for Kunst, Musikk og Design, UiB

Facebook-event

Noroff Fagskole #

Studentene på Noroff Fagskole inviterer til avgangsutstilling for første gang. Studentarbeidene viser bredden i det kreative fagmiljøet på skolen, og på utstillingen vises arbeid fra grafisk design, 3D design og spillteknologi, teknisk design, musikk, film og digital markedsføring.

På Noroff Fagskole har vi et sterkt fokus på praktisk arbeid, og gjennom to år har studentene opparbeidet seg mye erfaring med kreativ problemløsning. Vi gleder oss til å vise frem et mangfold av kreative uttrykk for dere.

Hjertelig velkommen til oss,

Vi holder til i Mølleparken 4, i 5 etasje.
Tirsdag 14. juni 12:00-17:00