Designavgang 2021

Avgangsutstillinger 2021

Vårens avgangsutstillinger er også i år digitale. Sjekk ut hvor og når du kan få øynene opp for morgendagens kolleger!

Designavgang 2021

Kunsthøgskolen i Oslo #

Kunsthøgskolen i Oslo ønsker velkommen til avgangsutstillingen for avdeling design. Den digitale utstillingen har avgangsprosjekter fra 19 master- og 32 bachelorstudenter innen grafisk design og illustrasjon, kles- og kostymedesign, interiørarkitektur og møbeldesign.

På grunn av enda et ekstraordinært år med covid 19-pandemien, er årets avgangsutstilling utelukkende digital, og du ser den fra 11. juni fra klokken 16.00.

Tid: 4.-13. juni
Nettsted: designavgang.no

Les mer

-

NTNU Gjøvik #

19 studenter Fra Bachelor i grafisk design ved NTNU i Gjøvik viser frem 10 utvalgte prosjekter fra sin portefølje for inviterte 4. juni. Livestream fra utstillingen 5. juni kl. 10.30–12.00 på avgangsutstilling.no.

NB: På grunn av Gjøvik kommunes smittevernråd og korona-oppblomstring i Gjøvik i disse dager vil avgangsutstilling (og stream) avlyses. Men studentenes arbeider kan ses på avgangsutstilling.no og på NTNUs Facebook-side.

Tid: 4. og 5. juni
Nettsted: avgangsutstilling.no

Les mer

-

AHO WORKS exhibition #

Dato: 5.-11. juni
Sted: Maridalsveien 29, 0175 Oslo

Les mer

-

Westerdals/Høyskolen Kristiania #

Avgangsutstillingen er åpen på campus mandag 14. til onsdag 16. juni. Se Facebook-event. Og digitalt kommer utstillingen her: www.artsdesignmedia.no

Dato: 14.-16. juni
Nettsted: artsdesignmedia.no

-

KMD Bergen #

Master-utstillingen i design 'Enter the chaos' åpnet 4.mai. Dette er en digital utstilling og har foreløpig ingen sluttdato.
Nettsted: www.kmd-mad.no

Bachelorutstillingen er digital og åpnet 25.juni. Etter planen skal den stå til 1.august.
Nettsted: 2021.kmd-bad.no