| Grafill R21
0 O5 A8367 Grafill Visuelt2015

Visueltutstillingen - siste åpningsdag på mandag


I oktober ble norske designere og illustratører hedret med priser i Visuelt, Nordens største konkurranse innen visuell kommunikasjon. Nå stilles alle de 160 vinnerarbeidene ut hos Grafill. 

Visueltutstillingen er en fest i vakker, velformet ’hverdagsdesign’. Her er de fineste produktene i landet vårt stilt ut, alt fra matemballasje, vinetiketter, cd-omslag, årsrapporter, festivalplakater, skilt, tegneserier, firmalogoer, smartphone-apps, nettsider, animasjonsfilmer, TV-vignetter, reklamefilmer, musikkvideoer og mye mer.

Grafill er svært stolt over å stå bak Visueltkonkurransen som i årevis har løftet frem nye stjerner på den norske designhimmelen. Vi ønsker å feire en svært dyktig kreativ industri, og oppmuntre den yngre garde og andre i faget til å oppnå samme høye nivå som vinnerarbeidene. Visueltutstillingen skal være til inspirasjon, men også en demonstrasjon på at norsk design og illustrasjon er i verdensklasse. Konkurransen ble i år gjennomført for 22. gang.

På utstillingen vises også arbeider av årets Klassikerprisvinner, Morten Throndsen. Siden tidlig på nittitallet har hans arbeider høstet anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt. Han har mottatt en rekke priser for sitt design, flere Gullblyanter, Visuelt i de edleste valører, Awards fra det store utland, hederspriser og effektpriser. I 1995 startet han byrået Strømme Throndsen Design hvor han i dag er kreativ leder. Klassikerprisen går til en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

På åpningsdagen lanseres en rykende fersk Visueltkatalog, designet av byrået Bureau Bruneau.

Utstillingen står til og med 4. januar 2016.

Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, Oslo

Åpningstider
man-fre 0900-1600