Annonse Runde2 3000X2000 Web

Visuelt påmeldingsfrist i kveld!

Ikke bare er det å vinne i Visuelt en kreativ trip, det å delta i konkurransen er i seg selv en vitamininnsprøyting. Forskere hevder at det å være i 'flow' er den beste koronasmedisin, så dykk inn i materien og kos deg med tekstlige forklaringer og visuell dokumentasjon. Og husk, fristen er mandag kveld 31. januar ved midnatt.

Annonse Runde2 3000X2000 Web

Mye jobb å sende inn til Visuelt, tenker du?
Ja, det er litt jobb å sende inn til Visuelt. Men det er verdt det! Når du har samlet bilder, filmer og filer, og skrevet om prosjektet, kan det gjenbrukes på utallige måter. Kanskje trenger du å fortelle om prosjektet internt. Kanskje det skal presenteres på nettsiden. Kanskje du samler argumenter for mer midler til neste prosjekt. Kanskje du akkurat i disse dager skal vise frem arbeider som innsalg til nye kunder. Og, ikke minst, får du en fin og nyttig oppsummering av et avsluttet prosjekt.

Påmelding og betaling
Påmeldinger skal registreres via skjema på Grafills nettsider i perioden 1.–31. januar 2022. Gå til Min side og logg inn eller opprett ny bruker. Meld på arbeider her.

Pris per innsendelse er kr 620,-. For studentkategorien koster det kr. 100,- pr. innsendelse. Hvis et arbeid sendes inn i flere kategorier regnes det som flere innsendelser. Arbeid må være betalt for å kvalifisere for juryering. Alle priser er ink. mva.

Påmeldingsfrist mandag 31. januar 2022
Husk at fristen nærmer seg. Ta kontakt om du trenger hjelp med påmeldingen. Skjema stenger mandag 31. januar kl. 23.59.

I noen kategorier skal det sendes inn fysiske eksemplarer, disse merkes med bidragets ID-nummer og sendes eller leveres til Grafill, Møllergata 39, 0179 Oslo, innen 4. februar.

Om Visueltprisen
Visueltprisen ble første gang delt ut i 1993. I snart 30 år har gode prosjekter og de dyktige menneskene som står bak vist hva vi i Norge er i stand til å kreere og produsere. Det digitale vinnerarkivet på grafill.no viser frem utviklingen i fagene våre, nå kan du også bli en del av denne historien!

Alle nominerte blir offentliggjort på Grafills nettsider, og hvem som vinner hvilke priser blir kjent på prisutdeling 11. mai. Vinnerarbeidene presenteres også i en utstilling i Møllergata 39.

Les mer om Visuelt og regler for å delta

Meld på arbeider her (logg inn)