Visuelt er en vitamininnsprøytning

Ikke bare er det å vinne i Visuelt en kreativ trip, det å delta i konkurransen er i seg selv en vitamininnsprøyting. Forskere hevder at det å være i 'flow' er den beste koronasmedisin, så dykk inn i materien og kos deg med tekstlige forklaringer og visuell dokumentasjon. Og husk, fristen er mandag kveld 31. januar ved midnatt.

Visueltprisen ble første gang delt ut i 1993. I snart 29 år har gode prosjekter og de dyktige menneskene som står bak vist hva vi i Norge er i stand til å kreere og produsere. Det digitale vinnerarkivet på grafill.no viser frem utviklingen i fagene våre, nå kan du også bli en del av denne historien!

Alle nominerte blir offentliggjort på Grafills nettsider, og hvem som vinner hvilke priser blir kjent på prisutdeling 11. mai. Vinnerarbeidene presenteres også i en utstilling i Møllergata 39.

Påmelding og betaling
Påmeldinger skal registreres via skjema på Grafills nettsider i perioden 1.–31. januar 2022. Gå til Min side og logg inn eller opprett ny bruker. Meld på arbeider her.

Pris per innsendelse er kr 620,-. For studentkategorien koster det kr. 100,- pr. innsendelse. Hvis et arbeid sendes inn i flere kategorier regnes det som flere innsendelser. Arbeid må være betalt for å kvalifisere for juryering. Alle priser er ink. mva.

Husk at det i noen kategorier skal det sendes inn fysiske eksemplarer, disse merkes med bidragets ID-nummer og sendes eller leveres til Grafill, Møllergata 39, 0179 Oslo.

Påmeldingsfrist er mandag 31. januar 2022 ved midnatt.

Alt du ellers trenger å vite for å delta i konkurransen finner du informasjon om her på våre nettsider.

Les mer om Visuelt og regler for å delta

Meld på arbeider her (logg inn)