Paaminnelse 3000X2000

Visueltkonkurransen 2020 - påmeldingsfrist 27. januar

Visueltprisen løfter frem de gode prosjektene og de dyktige kreative menneskene som står bak. Alle som arbeider med eller studerer design, illustrasjon, animasjon og visuell kommunikasjon inviteres til å delta i konkurransen.

Paaminnelse 3000X2000

Visuelt er en årlig konkurranse innen visuell kommunikasjon. Visueltprisen ble første gang delt ut i 1993 og har siden oppstarten hatt et viktig formål å samle historien til fagene og reflekterer utviklingen i bransjen vår. Vinnerne i konkurransen feires med prisutdeling og fest 23. april på Folketeateret, og presenteres både i et digitalt vinnerarkiv på Grafills nettsider og i en utstilling i Grafill R21.

Visuelt gjennomføres i år for 27. gang. I digital design har det kommer til to kategorier 'Designsystemer' og 'Netthandel'. Det lages mange gode løsninger innenfor dette, og vi ønsker gjennom vinnerne i disse kategoriene å vise hva god bruk av design kan gjøre for slike løsninger.

Påmelding
Alle arbeider skal registreres via logg inn på Grafills nettsider. Fysiske arbeider leveres til Grafill i Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo.

Du kan melde på arbeider i mange kategorier innenfor grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Arbeider som sendes inn skal være gjort tilgjengelig /offentliggjort for et bredere publikum for første gang i tidsrommet 1. januar – 31. desember 2019. I studentkategoriene skal arbeidene være produsert under utdanning og er fritatt fra regelen om offentliggjøring.

Alle kan sende inn til konkurransen, men arbeidene må være utført av norske eller utenlandske utøvere med aktivt virke i Norge, eller norske utøvere bosatt utenfor Norge. Innen studentkategoriene kan norske og utenlandske studenter som studerer på høyere nivå i Norge delta, samt norske studenter i utlandet.

Pris per innsendelse er kr 590,-. For studentkategorien koster det kr. 100,- pr. innsendelse. Hvis et arbeid sendes inn i flere kategorier regnes det som flere innsendelser. Arbeid må være betalt for å kvalifisere for juryering. Alle priser er ink. mva.

Påmeldingsfrist er mandag 27. januar ved midnatt (kl 23.59).
Fysiske arbeider leveres Grafill innen fredag 31. januar (kl 16.00).

Les mer om konkurransen og regler for å delta

Meld på arbeider her (logg inn)