| Bergen 17:00 – 23:59
Visuelt strommefest facebook1

Grafill Bergen inviterer til strømmefest av Visuelt 2024!

Ikke tenkt deg til Oslo for å delta på årets Visuelt prisutdeling? Da har du mulighet til å feire sammen med andre i Bergen når Grafills lokallag lager Visuelt strømmefest samme kveld!

Visuelt strommefest facebook1

Visueltprisen er Norges største konkurranse for design, animasjon og illustrasjon, og deles i år ut for 31. gang. Fagjuryene har pløyd seg gjennom hundrevis av kreative og innovative kvalitetsjobber som var sendt inn til konkurransen. De har vurdert helheten i arbeidene utfra blant annet konsept og løsning, håndverk, utførelse, tekniske løsninger og brukeropplevelse, og etter tre intense jurydager kåret vinnere i kategoriene illustrasjon, digital design, moving image og grafisk design.

Prisutdelingen er en demonstrasjon av hvordan designere, illustratører, animatører og andre fagutøvere skaper gode visuelle og kommunikative løsninger for det offentlige og næringslivet.

Mat
Det blir salg av empanadas!

Program
17.00 Dørene åpner
18.00 Streamen starter

Priser og påmelding
Medlem kr. 0,-
Ikke-medlem kr. 200,-

Meld deg på her

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt sjekke hvor mye du sparer og melde deg inn her!

Velkommen til strømmefest, torsdag 6. juni fra kl. 17.00.

Adresse
Bodega
Kong Oscars Gate 23

Det kan være en fotograf til stede på noen av våre arrangement, og bilder vil da bli delt på Grafills nettside og på våre kanaler i sosiale medier.