Ny medlemsfordel: Leilighet og atelier i Grez-sur-Loing

Grafills medlemmer kan nå søke om et to-ukers opphold for faglig fordypning og videreutvikling på Hôtel Chevillon i den sjarmerende byen Grez-sur-Loing i Frankrike. Byen og hotellet er kjent for sin lange tradisjon med kunstnerbesøk.

Terrasse og atelier, foto Hillevi Nagel

Grafill har en avtale med stiftelsen Grez-sur-Loing om leie av leilighet og atelier i Hôtel Chevillon fire perioder de neste to årene. Hensikten er å gi Grafills medlemmer mulighet til å søke tilskudd til opphold for faglig fordypning, videreutvikling med mer.

Hôtel Chevillon ligger midt i den sjarmerende byen Grez-sur-Loing i Frankrike. I hovedbygningen finnes blant annet bibliotek, matsal og kjøkken. Mot gårdsplassen er det en terrasse og en park ned mot elven Loing. Hotellet er ikke betjent.

Byen og hotellet er kjent for sin lange tradisjon med kunstnerbesøk. Rommet våre medlemmer får bruke er oppkalt etter den svenske maleren og kalligrafen Julia Beck. Grez-sur-Loing Kunstnerkolonien har en egen Wikipedia-side, og August Strindberg og Skagen-malerne har også bodd der.

Plantegningen på hotellets nettsider viser en mer detaljert oversikt over hotellets leiligheter og atelier. Grafill har reservert leilighet nummer 4 og atelier C i periodene juli 2019, november 2019, juli 2020 og november 2020. Det vil være søknadsfrist to ganger i året.

Grafills medlemmer kan nå søke om gratis leie av leilighet og atelier for to uker i 2019. Periodene i 2020 vil bli utlyst i slutten av 2019. Leiligheten er stor nok til to voksne, men Grafill dekker kun utgifter til én voksen.

Dette er en medlemsfordel kun for Grafills medlemmer.

Søk om leilighet og atelier i Hôtel Chevillon

Du kan søke om
Arbeidsopphold i 2 uker
Du kan søke om de to første eller to siste ukene i juli 2019
Du kan søke om de to første eller to siste ukene i november 2019

For arbeidsopphold dekker Grafill
Leie av leilighet og atelier
Felleskostnader
Rengjøring
Sengetøy og håndklær
Reise mot kvitteringer inntil kr. 5.000,-

Dette kan du søke til
Du kan søke om opphold til faglig virke, faglig fordypning, faglig utvikling osv

Hvem kan søke
Du må være ordinært medlem i Grafill

Krav til søknad
Kort beskrivelse av planlagt faglig virke
Ønsket periode

Søknadsfrist
1. februar 2019 for opphold i juli 2019
15. juni 2019 for opphold i november 2019

Søknadsprosess
Søknader sendes til iwa@grafill.no, merk søknaden med Grez-sur-Loing
Du vil motta en bekreftelse på mail fra Grafill på innsendt søknad
Etter søknadsfristen trekkes det om hvem som får tildelt opphold

Utleiers forpliktelser
Overlevere rommene i god stand til leietaker. Leietaker må stille rommet til disposisjon for rengjøring under leietiden. Se til at leietaker har mest mulig arbeidsro, selv om det kan forekomme aktiviteter i husene og mindre bygge- og reparasjonsarbeid. Dele ut Hôtel Chevillons velkomstbrev.

Leietakers forpliktelser
Sørge for ro og orden. Behandle inventar i rommene og hotellet forøvrig på en ordentlig måte. Det er ikke mulighet for å forandre på de leide lokalene. Det er ikke lov å overlate eller fremleie lokalene til andre. Sørge for at lokalene er i samme stand når man reiser som når man ankom hotellet. Sørge for at man setter seg inn i den informasjon som gis i Hôtel Chevillons velkomstbrev.

Les mer om hotellet og se flere bilder på grez-stiftelsen.se