| Oslo
Saklig Workshop 21

Workshop: Tegn og skriv (bedre) sakprosategneserier!

Serieteket på Deichman Grünerløkka, NFFO og Strand forlag inviterer serietegnere og forfattere til felles workshop lørdag 2. oktober og søndag 3. oktober. Arrangementet er tilknyttet utstillingen «SAKLIG! – Norges beste tegneserier fra virkeligheten».

Saklig Workshop 21

Kursholdere er forfatter Marta Breen og serieskaper/tegner Jenny Jordahl. Sammen har de hatt stor nasjonal og internasjonal suksess med bøkene Kvinner i kamp og 60 kvinner du skulle ha møtt. Jenny Jordahl vant i fjor Brageprisen for årets beste barnebok med tegneserien Hva skjedde egentlig med deg?

På kursets andre dag kommer John S. Jamtli, serieskaperen bak den populære Sabotør-serien, og deler tanker og tips til å lage fengende sakprosa-tegneserier.

Programmet vil bestå av undervisning, individuell og felles veiledning, egenarbeid og sosialisering. Dessuten vil NFFO veilede om søknadsskriving og finansieringsmuligheter for tegneserieprosjekter gjennom deres støtteordninger.

Workshopen er for deg som er enten serieskaper, tegner eller forfatter, og som ønsker å komme videre eller komme i gang med å tegne eller skrive sakprosatagneserier.

På nyåret vil Strand forlag utlyse en stor konkurranse for sakprosategneserier i kortformat (3–10 s.), med mål om utgi en egen antologi med nye norske sakprosategneserier. Mer informasjon vil komme på workshopen.

Påmelding
Du melder deg på ved å sende søknad til hansivar@strandforlag.no
Skriv noen linjer om deg selv og eventuell relevant erfaring.
Maks 20 deltakere.

Facebook-event

www.sakligeserier.no