Img 3433

Søk Young Lions Design - utsatt frist til søndag

Vi søker to unge designere som vil delta i den digitale konkurransen Young Lions Design. Teamet som velges får også reise til Cannes for å delta på både prisutdeling og festival. Vi har utsatt søknadsfristen til søndag 6. mars.

Img 3433

Cannes Lions er verdens største festival for kreativitet, og arrangeres hvert år i Frankrike. Under festivalen arrangeres Young Lions, en konkurranse for unge profesjonelle utøvere under 30 år. To designere får muligheten til å representere Norge i design-kategorien. I år er selve konkurransen digital, mens selve festivalen foregår i Cannes. Grafill dekker deltakeravgift, reise og festivalopphold i Cannes.

Konkurransen har åtte kategorier som alle favner alle ulike aspekter innen kommunikasjonsfeltet, hvor design er en av dem. Grafill er den norske samarbeidspartneren på design-kategorien. Ved å sende et team til Cannes hvert år ønsker vi å tilby unge utøvere muligheten til å vise seg frem på en internasjonal arena og å synliggjøre norsk design i en profesjonell setting.

Grafill har ansvar for å finne to design-kandidater til konkurransen. Det gjør vi ved å se på referanser og motivasjon. Der skiller vi oss fra de andre kategoriene, som velger sine team gjennom konkurranser.

Årets Young Lions Design konkurranse vil foregå 23.–24. mai 2022, og man gjennomfører den digitalt hjemmefra. Dersom vinnerteamet har behov for det er de velkomne til å benytte seg av Grafills lokaler i Møllergata 39 i forbindelse med gjennomføring av konkurransen.

Grafill dekker deltakeravgift til konkurransen (som i år også inkluderer ett års LIONS Membership). Design-teamet får også mulighet til å delta på selve festivalen og prisutdelingen i Cannes i juni, Grafill dekker reise og noen dagers opphold.

Slik søker du:

  • To må søke sammen som et designteam, men trenger ikke jobbe sammen til daglig.
  • Dere må være 30 år eller yngre.
  • Dere må være i jobb (ikke student eller på utplassering).
  • Dere trenger ikke være medlem i Grafill for å søke.
  • Vi trenger to referansprosjekter som viser at dere kan løse konkurransens designoppgave - å utvikle en identitet basert på en brief.
  • I tillegg skal dere sende inn en motivering på inntil en side som beskriver hvorfor dere skal vinne en plass i Young Lions Design.

Juryen bestå av fagpersoner med kompetanse innenfor fagområde grafisk design og består av tre medlemmer. Randi Larsen (Studio Larsen), Ina Brantenberg (Tank) og Eric Amaral Rother (Larssen & Amaral). Teamet som velges vil få beskjed så snart juryen har utvelgelsen klar mot slutten av mars.

Siden vi var sent ute med å informere om reisemuligheten til Cannes i år, har vi utsatt søknadsfristen til søndag 6. mars 2022.

Søknader sendes til iwa@grafill.no.

Les mer om Young Lions