| Heiaklubben 18:00 – 23:00
Monster Monster Monster Facebook Event Banner

Utstilling hos Heiaklubben: Mønster. Mønster. Mønster.

Renate Thor, Ingrid Rognstad og Sandra Blikås har blitt invitert til fylle Galleri Heiaklubben med Mønster som tema. På fredag stiller de ut hvert sitt nye silketrykk, i tillegg vil de jobbe i rommet med stedsspesifikke verk.

Monster Monster Monster Facebook Event Banner

Ingrid Rognstad jobber som illustratør og veggmaler, er bosatt i Oslo og utdannet fra Khio og Danmarks Designskole. Hun jobber analogt og digitalt, med illustrasjon til reklame, bøker, redaksjonelt stoff, animasjon og utsmykning. Ingrid har over ti års erfaring med oppdrag for kunder i inn- og utland, og deler opp tiden sin mellom å jobbe med illustrasjon på atelieret i gamlebyen og med veggmalerier i interiør eller eksteriør.

Sandra Blikås jobber med illustrasjon til identiteter, produkter og utsmykning. Hun studerte grafisk design og illustrasjon ved Norges Kreative Fagskole i Trondheim og har siden 2016 vært representert av illustrasjonsagenturet byHands. Sandra holder til i Oslo og lager fargerike, frodige og organiske illustrasjoner. De domineres ofte av runde former og buede linjer satt sammen som figurative scenarier og mønstre.

Renate Thor er en illustratør og silketrykkunstner fra Trondheim bosatt i Oslo. Hun jobber med fargerike flater i livlige komposisjoner, og du kan kjøpe trykkene hennes på Too Many Prints i Oslo og På Heim Bryggen i Bergen. Enten designet hennes havner på vegg, papir eller tekstil er den formsterke stilen lett gjenkjennelig og roper moro lang vei. Renate har blant annet utsmykket et rom på Deichman Bjørvika og Nobels Fredssenter.

Heiaklubben består av én del illustrasjonsbyrå og én del galleri. Felles for begge deler er ønsket om å spre heiakultur, hos både de kommersielle kundene og i de private hjem. Heiaklubben drives av Ingunn Dybendal, Helene Brox, Cathrine Louise Finstad og Marius Pålerud.

Heiaklubben heier på Renate Thor, Ingrid Rognstad og Sandra Blikås, og har gleden av å invitere til en helt spesiell utstilling.

Det vil bli mulighet til å kjøpe trykk på åpningskvelden, og i galleriets åpningstid.

Velkommen til Heiaklubben fredag 13. mai. Kl: 18:00
Dælenengata 21 a.

Meld deg på facebook-eventet her