| Tromsø 20:00 – 22:00
Tromso Arsmote 3000x2000

Årsmøte – Grafill Tromsø

Grafill Tromsø inviterer til åpent årsmøte tirsdag 28. november.

Tromso Arsmote 3000x2000

Vi inviterer herved alle Grafills medlemmer til årsmøtene til våre dyktige lokallag og faggrupper. Årsmøtene gjennomføres for første gang i organisasjonens historie. Årsmøtene er en mulighet for medlemmer til å bruke stemmeretten sin og bli kjent med alle de fantastiske frivillige som driver dagens grupper. Samtidig er årsmøtene viktige for demokratiet til Grafill og en gylden anledning til å påvirke ditt lokallag eller din faggruppe. Leder og kasserer er vervene som er på valg hvert år.


Møtet skal holdes i de flotte lokalene til Brewyard Brewpub (Nordøstpassasjen 33, 9008 Tromsø) 28.11 kl. 20:00 og det blir servert mat og drikke til alle medlemmer som deltar.
Alle lokallagene og faggruppene til Grafill er forskjellige. Dette er et resultat av ildsjelene som driver hver gruppe. Derfor vil hvert årsmøte ha sin egenart. Noen vil arrangere fagseminar eller sosial sammenkomst til sitt årsmøte, mens andre kun inviterer til valg. Sett deg derfor inn i årsmøtet til den enkelte gruppe før du melder deg på.
Det er kun Grafills medlemmer som har anledning til å stemme på årsmøtene, men der det er andre aktiviteter tilknyttet møtet kan selvfølgelig ikke-medlemmer også delta som observatører, men da selvfølgelig uten mulighet til å stemme. Grafills administrasjon vil være til stede med oversikt over hvem som er stemmeberettiget. Alle Grafill-medlemmer som føler faglig tilhørighet til en faggruppe kan delta og stemme i disse, mens det til lokallagene kun er medlemmer med geografisk tilhørighet som kan delta i valget.
Medlemskontingent må være registrert betalt før årsmøtet. Hvis du er usikker på om du er Grafill-medlem eller har geografisk tilhørighet til et lokallag eller faglig tilhørighet til en faggruppe, ta kontakt før årsmøtet.
Har du forslag til kandidater eller ønsker du å stille som kandidat til verv som styremedlem, leder eller kasserer i en faggruppe eller et lokallag? Send forslag til liz@grafill.no
Ikke medlem enda? Bli medlem av Grafill før årsmøtet! Les mer på Grafill sine nettsider - https://www.grafill.no/medlem


Program tirsdag 28. november
20.00 Dørene åpner
20.30 Valg av styreleder, kasserer
20.45 Meningsutvekslinger
21.00 Mingling

Tirsdag 28. november 2023
Kl. 20.00-22.00
Sted: Brewyard Brewpub, Nordøstpassasjen 33, 9008 Tromsø

Påmelding er obligatorisk: app.checkin.no/event/64080/arsmote-2023-for-grafill-tromso 

Alle stemming skjer digitalt via zoom. Bli med: zoom.us/j/92262376550