| Oslo
Tuva Synnevåg stiller for tiden ut arbeider på Serieteket i Oslo.

Serieteket: Grafill stipendutstilling med Tuva Synnevåg

Tuva Synnevåg stiller ut arbeider fra boka "Tidevann", en stemningsfull tegneserie helt uten tekst. Utstillingen er en salgsutstilling, og du har derfor mulighet til å skaffe deg et av de flotte bildene. Utstillingen er et samarbeid mellom Grafill og Serieteket, Deichman Grünerløkka.

Tuva Synnevåg stiller for tiden ut arbeider på Serieteket i Oslo.

Tuva Synnevåg stiller for tiden ut arbeider på Serieteket i Oslo.

Tuva Synnevåg er aktuell med boken "Tidevann". Hovedpersonen i boka bor alene på ett skjær ute i havgapet og en dag fører tidevannet en bok i land på den lille øya. Hun bestemmer seg da for å legge ut på en reise for å oppdage verden. På denne reisen møter hun underlige skapninger, og erfarer at livet nødvendigvis ikke er bedre andre steder.

Tuva er utdannet animatør, og utkom i 2020 med sin debut-tegneserieutgivelse, Tidevann på Jippi forlag. Tidevann er en ordløs tegneserie, gjort med en facinerende og følsom strek, med kulepenn som redskap. Tuva er bosatt i Tjøme like ved havet, og har hatt rikelig med muligheter for å studere livet i fjæra.

Utstillingen er et samarbeid mellom Grafill og Serieteket på Deichman Grünerløkka. Grafill lyser ut ulike typer stipend, og Deichman Grünerløkka/Serieteket-stipendet er et utstillingsstipend. Hensikten er å vise mangfoldet av arbeider innen tegneserie og illustrasjon i lokalene til Deichman Grünerløkka og Serieteket, som huser landets eneste fagavdeling for tegneserier. Disse stipendene deles ut av et eget utstillingsutvalg.

Les mer om utstillingen på Serieteket

Les mer om Grafillstipend