| Bergen
Se Og Les2022

Se og les 2022 på Bergen Offentlige Bibliotek

Se og les er en barne- og ungdomslitteraturkonferanse som går av stabelen 14.-16. februar 2022 i Bergen og er aktuell for alle som er opptatt av barn, unge og litteratur. Årets konferanse vil være en kombinasjon av et fysisk og digitalt arrangement.

Se Og Les2022

Tema for Se og les 2022 er "Takt og utakt". Hva har skjedd og hva skjer innen barne- og ungdomslitteraturen nå i munningen av pandemien? Se og les ønsker å utfordre og utforske, gi påfyll og gode møter med litteratur, skapere og formidlere. Lyd, lesing, oppmerksomhet og mangfold er blant hovedpunktene. Programmet strømmes fra scenen tirsdag og onsdag, det blir også ferdig innspilte programposter i form av podkaster og filmer. Hele det digitale programmet er tilgjengelig i 1 måned fra konferansens start. Fysiske deltakere kan også delta på verksteder der du kan få løsnet på rustne stemmer og stive formidlerskuldre etter lang tid med skjermmøter og hjemmekontor.

Praktisk informasjon:
Hovedprogrammet for konferansen finner sted i Bergen på Grand Hotel Terminus 15.-16. februar 2022. Den 14. februar er det gratis forseminar på Bergen Offentlige Bibliotek i regi av Foreningen !les, også dette seminaret strømmes med noen publikumsplasser i salen.

Deltakere kan velge mellom fysiske eller digitale billetter til hovedprogrammet til konferansen. Vi slipper i utgangspunktet 50 fysiske billetter. Antallet kan bli oppjustert noe i tråd med gjeldende smittevern.

Fysisk billett gir:
Plass i salen slik at en følger sceneprogrammet "live"
Deltakelse i verksteder tirdag etter sceneprogram
Mulighet til å treffe andre formidlere og utøvere
God lunsj og pausemat
Kveldsarrangement med underholdning
Tilgang på alt digitalt materiale i 1 måned

Digital billett gir:
Mulighet til å følge strømming av sceneprogram
Tilgang til alt digitalt materiale i 1 måned, inkludert det som strømmes
Påmeldte til konferansen får tilgang til en egen nettside der det digitale innholdet blir tilgjengelig ved konferansestart.

Pris og påmelding:
Fysisk billett koster 1800 NOK, digital billett koster 950 NOK. Det er bindende påmelding. Dersom konferansens fysiske program må avlyses grunnet restriksjoner, vil de med billett til fysisk deltagelse få omgjort billetten til digital deltagelse. Og få tilbakebetalt mellomlegget. Det er ingen refusjon på billett til digital deltagelse.

Konferansen er støttet av Grafill.

Les mer og meld deg på