| Bergen 18:30 – 20:00
Bergen Panelsamtale Nov21

Panelsamtale: Livet etter designstudiet

Linjeforeningen Raster, Grafill Bergen og Design Region Bergen er stolte av å kunne invitere til denne tirsdagen på Kulturhuset i Bergen. Her blir det mulighet for å møte både nestorer i bransjen og unge veldig lovende.

Bergen Panelsamtale Nov21

Vi utdanner oss til å bli illustratører, grafiske designere, animatører og mye mer. Både på KMD, Høyskolen Kristiania og Noroff finnes det et presserende spørsmål for studentene: Hvordan ønsker jeg å jobbe etter endt studium?

Og hvordan får man seg i det hele tatt en jobb? Bør man jobbe mest mulig frilans under studietiden, ta seg en deltidsjobb i et studio, eller skal man satse 100% av tiden sin på skoleprosjekter?

Det finnes forskjellige svar på hvordan folk har gjort det før oss, og vi ønsker å høre deres erfaringer. Om hva som funket for dem, og hva de anbefaler å passe seg litt for.

Vi utdannes i Bergen, men selv en fullblods vestlending kan ta seg i å dagdrømme om en tilværelse i Oslo etter endt studium. Det finnes dem som sprer rykter om at det er gode jobbmuligheter i storbyen. Samtidig lærer vi jo gjennom livets løp at gresset egentlig er grønnest der man vanner det. Det kan bli en liten spagat det der. Denne kvelden løfter vi frem noen historier om at det faktisk går an å bygge seg en praksis akkurat her i Bergen.

Dette blir en panelsamtale av de sjeldne, og vi har allerede fått med oss en spennende flora av panelister. Dette er folk som har startet helt egne ting, og folk som praktiserer faget sitt i større byråer. Mens du venter på at vi offentliggjør hele panelet kan du uansett glede deg til en erfaringsutveksling vi tror kan gi deg avgjørende tips på reisen til å skape din egen jobbhverdag.

Arrangementet er del av en større kveld dedikert til folk som snart skal, eller nylig har begynt i yrkeslivet som designere og illustratører.

Arrangeres av Linjeforeningen Raster - i samarbeid med Grafill og Design Region Bergen.

Arrangementet er en del av Bergen Design Festival 2021.

Torsdag 23. november kl. 18.30-20.00
Kulturhuset i Bergen

Billetter finner du her (gratis):
drb.hoopla.no/sales/857046134

Facebook-event