| Grafill R21 17:30 – 21:30
Postersinamsterdam

Kulturnatt i R21: STREET ART foredrag, paneldebatt og katalogslipp


Grafill Grafisk Design og All Tomorrow’s inviterer til Kulturnatt i Grafill R21 og avslutningskveld for plakatutstillingen STREET ART. Det blir foredrag, paneldebatt og katalogslipp.

Fredag 11. september kl. 17.30
Grafill, Rosenkrantz gate 21, Oslo

 

PROGRAM

17.30
Katalogslipp

Rett før åpningen 26. august ble STREET ART-utstillingen dokumentert av fotograf Einar Aslaksen. Katalogen blir laget mens dette skrives og slippes fredag 11. september.

18.00
Foredrag med Jarr Geerligs

Jarr Geerligs er en nederlandsk designer og Art Director som holder til i Amsterdam. Siden 2002 har han tatt bilder av og dokumentert plakater rundt i byen sin. I 2006 begynte han å dele bildene på Flickr og i 2011 startet han nettstedet http://www.postersinamsterdam.com som har blitt et massivt arkiv av plakater. Geerligs kommer denne kvelden til Grafill for å presentere sitt Posters in Amsterdam-prosjekt og dele sine refleksjoner rundt dette.

19.00
Paneldebatt med Are Kleivan, Aslak Gurholt og Linn Eriksen / Ian Brown

Are Kleivan er grafisk designer i Metric Design. Han har laget plakater for blant annet Øyafestivalen og en rekke andre musikkarrangementer. Aslak Gurholt er grafisk designer og illustratør i Yokoland. Han har laget plakater for blant annet Flamme Forlag, Metronomicon Audio og Hubro. Linn Eriksen / Ian Brown er grafisk designer i Eriksen/Brown. De har laget plakater for blant annet Høstutstillingen, UKS og 1857. Henrik Fjeldberg er moderator for kveldens samtale. Han han sluttet å lage plakater, til fordel for skjermbasert design.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Velkommen!