| Serieteket, Deichman Grünerløkka
Ocx2022

Oslo Comics Expo 2022

En ny tegneseriefestival er på trappene. Mye spennende på programmet, og Grafill Tegneserie deltar med søknadskrivekurs for tegneserietegnere. Serieteket, Tronsmo bokhandel, Tegnerforbundet og Grafill skal også dele ut prisen Årets tegneserie.

Ocx2022

Oslo Comics Expo samler tegneserienorge til festival på Serieteket på Deichman Grünerløkka for å formidle den enorme bredden finnes på tegneseriefeltet. Det blir intervjuer, panelsamtaler og fest. Du får møte serieskapere, kjøpe tegneserier på den storslagne markedsplassen og nyte et glass i godt selskap i festivalbaren.

Grafill tegneserie med søknadsskrivekurs for tegneserietegnere
Torsdag 16. juni kl.16 - 18
Er du tegneserietegner og lurer på hvordan du kan formulere en søknad til Norsk illustrasjonsfond, Grafill, Fritt ord eller NFFO? Få veiledning av Grafill tegneserie i dette to-timers kurset. Få veiledning til å søke med ditt eget prosjekt, eller få utdelt et fiktivt prosjekt som du må formulere en søknad til. Maks 14 deltakere. Send påmelding til tegneserie@grafill.no.

Grafill tegneserie informerer om støtteordninger
Torsdag 16. juni kl 19
Lurer du på hva som er tilgjengelig av støtteordninger for tegneserier? Grafill går igjennom de ulike støtteordningene og hva som kreves for å søke. Åpent for alle.

Årets tegneserie kåres
Lørdag 18. juni

Serieteket (Deichman Grünerløkka), Tronsmo bokhandel, Tegnerforbundet og Grafill deler hvert år ut Årets tegneserie under Oslo Comics Expo festivalen. Prisen går til en norsk tegneserieskaper som har utmerket seg på et høyt faglig nivå. Med prisen følger en pengepremie på 40 000 kr. Utdelingen skjer lørdag 18. juni.

Oslo Comics Expo 2022
16.-18. juni
Serieteket, Deichman Grünerløkka, Oslo

www.oslocomicsexpo.no

Les mer om Årets tegneserie