| Ålesund 16:30 – 20:30
Grafill kalender 3000x1500 01

Grafill Møre og Romsdal: The Travelling Drawing Club nummer 51

The Travelling Drawing Club er en tegneklubb og et samlingspunkt for alle som liker å tegne, fra barn til voksen, fra amatør til profesjonell.

Grafill kalender 3000x1500 01

The Travelling Drawing Club nummer 51 kommer til Ålesund, og Grafill Møre og Romsdal inviterer til tegneklubb-samling for alle fra 0 til 100 (barn må være ifølge med voksne).

The Travelling Drawing Club ble startet i 2011 av Gilles & Cecilie Studio. Klubben har organisert 50 tegneklubber over hele verden fra Tokyo til Toten, og er et gratis tilbud som skal være åpent, tilgjengelig og inkluderende. 

Tegning er en del av vårt språk. Vi oppfordrer alle til å ha en skissebok og fargeblyanter. Til å sitte et par timer for å observere, tenke, tegne omgivelser og betraktninger. Som en visuell dagbok. Skisseboka som vårt eget lille rom der man notere, skrible og teste ut ideer. Forskning bekrefter at tegning i voksen alder hjelper på harmoni med hånd, øyne og hjerne, det å oppøve toleranse for å gjøre feil som nevnes av en av hovedgrunnene hvorfor folk slutter å tegne. Gjennom klubben formidler vi teknikker og grunner til hvorfor tegning er viktig kommunikasjonsverktøy for mange yrkesgrupper. Tegning er en aktivitet som gir avkobling og kan redusere stress. ifølge Carl Jung kan tegneøvelser gjøre det lettere for folk å snakke om følelser og tanker.

Ta med skissebok, tegneutstyr, venner og familie og bli med oss ​​i 2 timer tegning!
 
NB: Begrenset antall plasser!
 
Påmelding
 
Velkommen til tegneklubben, mandag 6. mai kl. 16.30–18.30.
 
Adresse
Fellesverkstedet, Aggregat Kunstnerfelleskap
Nedre Strandgata 9, 6004 Ålesund, Norway