| Oslo 18:00 – 19:30
Ta med deg en god venn og bli med på kunstdykk på Einar Granum kunstfagskole!

Kunstdykk på Granum i høst

Hvordan jobber kunstnere? Fire tirsdagskvelder hvert semester inviterer Einar Granum Kunstfagskole kunstnere til å presentere seg selv, om prosesser, ideer og intensjoner. 

Ta med deg en god venn og bli med på kunstdykk på Einar Granum kunstfagskole!

Ta med deg en god venn og bli med på kunstdykk på Einar Granum kunstfagskole!

Kunstdykk på Granum holdes i auditoriet på Einar Granum Kunstfagskole, fire tirsdagskvelder i semesteret, kl. 18.00–19.30. Det serveres kaffe/te og noe å snackse på. 

Kunstdykk på Granum ledes av kunsthistoriker, formidler og granumlærer Hilde Hernes. Dykkene innledes med en selvpresentasjon av gjesten, etterfulgt av en samtale. Det er mulig å stille spørsmål fra salen i etterkant av samtalen.

10. oktober - Martin M. Hvattum

Martin Hvattum er illustratør, billedkunstner og lærer ved Einar Granum Kunstfagskole. Han driver som illustratør med et bredt nedslagsfelt. Med interesse for bla. redaksjonell illustrasjon, tegneserier, kommunikasjon, design, figurativ tegning og mer frie uttrykk har han vært på en oppdagelsesferd innenfor tegning og maling som han ikke på noe som helst vis føler seg ferdig med.

I undervisningen er han opptatt av skaperglede, nysgjerrighet og utvikling. For ham er det viktig med et godt samspill innad i klasserommet slik at han sammen med studentene kan skape et positivt læringsmiljø.

Martin er også aktiv på frivillig basis i Grafill, en interesseorganisasjon for visuell kommunikasjon. Hvor han har vært med på å produsere seminarer, foredrag, workshops m.m.

Han er utdannet i hovedsak fra Academy of Art University, i San Francisco, hvor han hadde fokus på billedkunst og illustrasjon. Og ble uteksaminert med distinksjon i 2012.

5. desember - Kristian Pedersen

Kristian Pedersen er formgiver, animatør og kortfilmskaper. Han er utdannet med en master i visuell kommunikasjon fra Kunsthøgskolen i Bergen. Han har tidligere skapt poesifilmer i samarbeid med forlagene Gasspedal og Gyldendal, og kortfilmer med animasjonsstudioet Mikrofilm. Her jobber han også med design og animert grafikk for film og dokumentar.

Kristians kortfilmer er tidligere vist på festivaler for film, animasjon og litteratur. Han er også gjestelærer i animasjon ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Dato:
12. september - Love Terins
10. oktober - Martin M. Hvattum
7. november - Marit Roland
5. desember - Kristian Pedersen

Tid: kl. 18.00–19.30

Sted: Einar Granum Kunstfagskole,Vulkan 17 Oslo

Mer om Kunstdykk på Granum her: granum-kunstfagskole.no/eve...