| Trondheim 17:30 – 21:00
Kom å nerde ut om prosjektene du jobber med! (Grafikk av Ingrid Blix Dyrseth)

Grafill Trondheim: Open Mic Night

Grafill Trondheim inviterer til Open Mic Meetup hvor de vil gjerne få høre om alle de kule prosjektene Trøndere driver med! 

Kom å nerde ut om prosjektene du jobber med! (Grafikk av Ingrid Blix Dyrseth)

Kom å nerde ut om prosjektene du jobber med! (Grafikk av Ingrid Blix Dyrseth)

Har du gjort et kult prosjekt du vil vise frem? Har du noen kjempelure triks i Illustrator folk bør vite om? Eller har du kanskje noen spennende tanker rundt salg, kundehåndtering eller økonomi? Porteføljetips? Favorittoppskrift eller tips til julegaveinnpakning? Life hacks? Har du noe work-in-progress vi kan få se, eller en smal og nerdete hobby? Og klarer du å fortelle om det på under 10 min?

Vi vil gjerne høre!

Grafill Trondheim inviterer til Open Mic Meetup på Habitat 21. september fra kl 17:30. I kjent meetup-stil byr vi på pizzabuffet, før vi setter i gang showet ca 18:00/18:15 ish, avhengig av hvordan vi ligger an med mat. 

Vi rigger oss til med storskjerm og pc for å gi deg muligheten til å presentere det-du-vil for kjente og ukjente på Habitat denne kvelden. Hvis du ønsker å ha en visuell presentasjon som ruller i bakgrunnen mens du prater, kan du enten sende den til oss på forhånd eller ta den med på god gammeldags minnepinne. Vi avtaler direkte med alle som melder seg hvordan det best kan løses med overføring. Alternativt kan du ta med egen pc, men vi kan ikke garantere for riktige overganger.

Alle som gir oss beskjed på forhånd at de ønsker å prate, settes opp på en liste som utgjør vår rekkefølge for kvelden. Dersom du trenger litt mer betenkningstid og ikke ønsker å forplikte deg før du er der, kan du bare si fra til en av oss i styret når vi møtes på Habitat, så setter vi deg på listen!

Vil du presentere? Send oss en DM på Instagram, Discord, Facebook eller LinkedIn, eller en Mail til trondelag@grafill.no 

Oppsummering:

  • MAX 10 MIN per pers
  • Du MÅ ikke presentere noe, det går fint an å bare være tilskuer
  • Norsk eller engelsk bestemmer du selv
  • Gi oss gjerne en lyd i forkant hvis du ønsker å vise noe på skjerm. Du kan sende presentasjon på forhånd.

Vi gleder oss! 

Dato: 21. september 2023
Tid: 17:30
Sted: Habitat, Olav Tryggvasons gt. 30, 7011 Trondheim