| Trondheim 18:00 – 22:00
NEW grafill Banner landskap lowres 1

Grafill Trondheim: Foredrag med Hypnotist Design på Rockheim

I samarbeid med Rockheim inviterer Grafill Trondheim til en skikkelig helaften i krysningspunktet mellom musikk og visuell kommunikasjon!

I forbindelse med utstillingen “En fyr med tusj. 40 år med Tommy Sydsæter og Vazelina Bilopphøggers” på Rockheim, arrangerer vi en helaften med musikk og visuell kommunikasjon. Vi har invitert Thomas Moe Ellefsrud, a.k.a. Hypnotist (IG: @ hypnotistdesign) til å holde et foredrag om sitt arbeid med å lage grafikk for ulike bands og aktører innenfor musikk. I tillegg får vi en konsert med Trondheimsbaserte Grex.

Om Hypnotist
Norskfødte Thomas Moe Ellefsrud er en selvlært digital artist med lidenskap for gullalderen på 70-tallet og alle omkringliggende stilmiljøer. Hans kjærlighet til og lidenskap for musikken fra denne tiden inspirerer arbeidet hans der hans retro, psykedeliske tilnærming formidles gjennom en detaljert collage-teknikk. Hovedsakelig fokusert på å produsere grafiske kunstverk for band i den tunge undergrunnsscenen innen stoner doom, heavy psych, sludge, ørken, klassisk og heavy metal sjangere, startet Thomas sin kunstneriske karriere i Sverige i 2019. Nå med base i Oslo, har han samlet en imponerende portefølje inkludert grafisk kunst for band som Hazemaze, CB3, Sacri Monti, Kaleidobolt, Naxatras, Firebreather og mange flere, i tillegg til å produsere visuelle underverker for anerkjente arenaer og plateselskaper innenfor scenen, inkludert Plan B Malmö, Revolver Oslo, Brewgata Oslo, Majestic Mountain Records, Electric Valley Records, Interstellar Smoke Records, Seeing Red Records og mer.

Om Grex
Fire glade gutter fra Trondheim, kjent som Grex ble dannet i en liten kontainer i 2013. Bandet består av Håkon Fredheim - Slagverk, Kristian Pettersen – Gitar, Espen Skaret – Bass og Runar Bu Karlsen – Gitar, Vokal. Sammen har de skapt en unik musikalsk identitet som smelter sammen elementer av punkrock, hardcore, og alternative rockstiler.

Tidsplan
18:00 Dørene åpner
19:00 Foredrag med Thomas Moe Ellefsrud
20:45 Konsert med Grex

Arrangementet er gratis for Grafill-medlemmer, og koster 100,- for ikke-medlemmer. 

Kjøp billett uansett, og husk medlemsbevis (det finner du ved å logge inn på Min side).

Facebook-event