| Online 18:00 – 20:30
Claudio Salas Grafill Promo 01 Nyhetssak Kalender

Grafill Trøndelag: Stream med Claudio Salas

Tidligere i år måtte vi avlyse vårt arrangement med Claudio Salas for å bidra til stopp av koronaspredning. Men vi har vært så heldige å fått Claudio til å streame foredraget for oss den 4. juni.

Claudio Salas Grafill Promo 01 Nyhetssak Kalender

Claudio har bakgrunn og utdanning fra anerkjente Hyper Island og har en særdeles imponerende merittliste av kunder, studioer og prosjekter. Han har blant andre jobbet med velkjente internasjonale merkevarer som Apple, Google, Facebook, The New York Times, The Guardian, Headspace, Cartoon Network og Nike. Studioer som Buck, Moth Collective, Animade og Nexus har alle erfart Claudios eksepsjonelle fornemmelse for animasjon og design.

Han er også en av organisatorene bak Blend — en to-dagers konferanse rundt motion, design og animasjon lokalisert i Vancouver, Canada. I tillegg er Claudio en av kuratorene bak Wine after Coffee — en av de mest populære Vimeo-kanalene innen motion design.

Han kommer til å snakke om hvordan det er å jobbe sammen med noen av verdens mest kjente studioer og merkevarer. Vi får et innblikk i Claudios opplevelser og erfaringer med hvordan det er å jobbe med de største tech-gigantene, samt hvordan studioene han jobber med presterer på det nivået de gjør.

Det er gratis å bli med på stream. Link vil komme i løpet av de neste dagene.

Håper vi sees den 4. juni klokka 18.00 på stream!

Facebook-event