| Tromsø 17:00
Kk1

Grafill Tromsø: Kreativ Kaffe

Kreativ Kaffe er Tromsøs uformelle treffpunkt for alle som vil møte andre kreative. Uten styr og stell, uten planer – bare god kaffe (eller te!) og godt selskap.

Kk1

Grafill tror på fellesskapets magi og ønsker å skape en avslappet atmosfære der du kan møte likesinnede mennesker med en lidenskap for kunst, skriving, design, musikk og alt som er kreativt. Vårt mål er å inspirere hverandre og ha det gøy mens vi gjør det.

Grafill Tromsø samles første (eller andre) torsdag hver måned ved Tøllefsen med en kopp kaffe, og du kan forvente dype samtaler om alt fra kunst og kultur til teknologi og innovasjon. Kreativ Kaffe er den perfekte anledningen for å dele ideer, skape nye forbindelser og kanskje til og med finne spennende samarbeidspartnere for fremtidige eventyr.

Så, ikke nøl – la kreativiteten blomstre og bli med oss på "Kreativ Kaffe." Du trenger ikke å melde deg på eller betale noe medlemsavgift. Bare sleng deg med når du har lyst, og del dine kreative tanker over en kopp herlig kaffe. Vi gleder oss til å møte deg, høre dine historier og skape noe fantastisk sammen!

Følg gjerne Grafill Tromsø på Instagram og Facebook for å få beskjed når neste Kreativ Kaffe skal holdes. Vi ses!

Åpent for alle kreative sjeler, gratis.
Arrangementet starter kl 17.00 

Adresse
Tøllefsen
Storgata 49, Tromsø
NY dato! Torsdag 08.02.2024