| Bologna
Bologna 2023

Grafill deltar på barnebokmessen i Bologna

Grafill er for første gang på svært mange år tilstede i Bologna, og du kan treffe både styremedlem Cecilie Maurud Barstad og vår juridiske avdeling Marie og Christian på EIF sin bokmesse-stand.

Bologna 2023

Barnebokmessen i Bologna har i 60 år vært et viktig event i barnebokindustrien der over 1400 utstillere og 30.000 besøkende kommer hver vår for å se hva som rører seg, selge rettigheter, bli inspirert, møte gamle og nye kjente. Det er i tillegg et spennende program med utstillinger, foredrag, workshop og ulike møteplasser.

Styremedlem Cecilie Maurud Barstad deltar på vegne av Grafill og som Grafills representant i EIF. I tillegg er Grafills juridiske avdeling Marie og Christian tilstede for å lære mer om rettigheter. 

Er du i Bologna kan du møte Grafill på EIF sin stand og snakke med Marie eller Christian om rettigheter, og med Cecilie om portfolio. 

De kan treffes på følgende tidspunkter:
Mandag 6. mars fra 11.30 til 13.00
Tirsdag 7. mars fra 17.30 til 19.00
Torsdag 9. mars fra 9.30 til 11.00

Her finner du EIF sin stand:
PAD 30 STAND C/44

Dersom du ønsker å booke et møte på forhånd, kan du sende dem en e-post:
christian@grafill.no
marie@grafill.no
gillesandcecilie@me.com

Grafill er medlem av EIF, et forum som består av illustrasjonsorganisasjoner fra hele Europa. Sammen er organisasjonene i EIF representert på stand med AI (Associazione Autori di Immagini).

Det skjer mye under bokmessen, vi anbefaler:

Authors vs. Ai - korte foredrag og paneldiskusjon
Tirsdag fra 10.00 til 10.50, Illustrators Survival Corner, HALL 30

Se hele programmet her

Les mer om EIF her