| Bergen
Foto Alex Asensi

Grafill Bergen: Visueltutstillingen 2020 i vinduene hos Northing

Grafill Bergen stiller ut gullvinnerne av Visuelt 2020 i samarbeid med Bergen Design Festival og Northing. Vi har forlenget utstillingsperioden til 6. desember, men dessverre kan du bare fortsatt se utstillingen gjennom vinduene.

Foto Alex Asensi

Foto Alex Asensi

I henhold til regjeringens nye retningslinjer, og de ekstra tiltakene i Bergen for å begrense smittespredning, utsettes åpningen av Visueltutstillingen 2020. Om du tilfeldigvis skulle gå forbi er det mulig å se en god del av utstillingen gjennom vinduet.

Utstillingen vil stå i lokalene til Northing i Østre Skostredet 10, frem til 6. desember.

Visuelt er Norges største design- og illustrasjonskonkurranse som hvert år kårer fremragende visuell kommunikasjon. Verden blir stadig mer visuell, aldri før har så mye vært kommunisert visuelt i så mange flater, Visueltprisen har derfor et viktig mandat, å synliggjøre alle våre dyktige illustratører og designere.

Visueltutstillingen er en feiring av både vinnerne og hele den norske profesjonelle, kreative industrien. I utstillingen presenteres en hel rekke ulike kommunikasjonsløsninger innenfor mange segmenter; illustrerte produkter, visuelle profiler og identiteter, redaksjonell design, plakater, skrift, omgivelsesdesign, pakningsdesign, reklamekampanjer, illustrasjon og design i bøker, aviser og magasiner, visuelle effekter i film og reklame, digitale tjenester og applikasjoner, datavisualisering og informasjonsfilmer, nettsideløsninger, vignetter, musikkvideoer, animasjonsfilmer, studentarbeider og en hel del til.

Facebook-event

Northing

Bergen Design Festival