| Rommet, Vaskerelvsmauet , Bergen 17:00 – 18:00
Kom og hør meninger om samarbeid mellom musikk og design! Banner: Designbar

Grafill Bergen: Designbar MUSIKK + DESIGN

Første torsdag i måneden er det designbar på Rommet! Denne gangen tar vi for oss hvordan designere kan hjelpe musikere å nå ut med kunsten sin. Vi hører fra dem som har vært blant de mest sentrale aktørene på den visuelle delen av musikkscenen i Bergen.

Kom og hør meninger om samarbeid mellom musikk og design! Banner: Designbar

Kom og hør meninger om samarbeid mellom musikk og design! Banner: Designbar

Det er ingen tvil om at designbyen Bergen også er en musikkby. Vi vil at dette skal bli en gyllen mulighet til å møte designere og musikere du kan samarbeide med!

Rommet stiller med studentpriser i baren, og vi åpner denne første designbaren på Rommet med litt gratis mat.

Arrangementet er et samarbeid mellom Rommet, Design Region Bergen og Grafill Bergen. Det er gratis og åpent for alle!

PROGRAM
17:00 Dørene åpner
17:15 Panelsamtale
18:00 Ordinær bar

I PANELET
KA2
Våren 2018 ble Sondre Alvestad og Didrik Thulin til bergenske Ka2. Med hyppige svevende dansbare låtslipp har de gjort seg bemerket i hele landet. De lekne illustrasjonene har vært gjennomgående fra singelcovers til albumcovers. Vi gleder oss til å høre mer om hvordan de har tenkt visuelt rundt sine slipp!

STINE BERG
Stine har tatt i halvparten av omtrent alt som er av albumcover i Bergens musikkmiljø. Hun har drevet Studio Boi siden 2017, nå sammen med Mads Andersen. Hun har jobbet med artister som Razika, Sondre Lerche og True August.

MARIO URBAN
Mario har tatt i andre halvdel av det som er blitt laget av albumcover her til bys. I 2016 var han med på å starte arbeidsfellesskapet OK Kontor, og de siste årene har han drevet designavdelingen der med Synnøve Ringstad. De har jobbet med musikkfestivalen Vill Vill Vest i en årrekke, og han er mannen bak designene til musikk- og fyrespesialisten Vin & Rap. I tillegg er han styremedlem i Grafill Bergen, og er blant de viktigste pådriverne for designarrangementer i Bergen.

FABIO ENZO
Fabio er en bergensk musikkentreprenør med sterk formsans. Han har vært med som manager hele reisen til Boy Pablo fra gutterommet til enorme scener i hele verden. Den sterke formsansen kom blant annet til uttrykk da han regisserte musikkvideoen som bidro til det internasjonale gjennombruddet til Boy Pablo. Nå bruker han mye tid på å bygge 777 Esports, men er fremdeles involvert i et utall musikkprosjekter som utvikles i byen vår.

Facebook-event