| Grafill R21 18:00 – 20:00
Claudio Salas Grafill Promo 01 Nyhetssak Kalender

Grafill Animasjon og Motion Design: Claudio Salas (fullt)

Den 9. mars kommer Claudio Salas helt fra New York til Grafill R21 for å snakke om hvordan det er å jobbe sammen med noen av verdens mest kjente studioer og merkevarer.

Claudio Salas Grafill Promo 01 Nyhetssak Kalender

Claudio har bakgrunn og utdanning fra anerkjente Hyper Island og har en særdeles imponerende merittliste hva gjelder kunder, studioer og prosjekter. Han har blant andre jobbet med velkjente internasjonale merkevarer som Apple, Google, Facebook, The New York Times, The Guardian, Headspace, Cartoon Network og Nike. Studioer som Buck, Moth Collective, Animade og Nexus har alle erfart Claudios eksepsjonelle fornemmelse for animasjon og design.

Han er også en av organisatorene bak Blend — en to-dagers konferanse rundt motion, design og animasjon lokalisert i Vancouver, Canada. I tillegg er Claudio en av kuratorene bak Wine after Coffee — en av de mest populære Vimeo-kanalene innen motion design.

Vi får et innblikk i Claudios opplevelser og erfaringer med hvordan det er å jobbe med de største tech-gigantene, samt hvordan studioene han jobber med presterer på det nivået de gjør.

Foredraget ender i en Q&A hvor Claudio svarer på spørsmål fra publikum.

Arrangementet er nå fullt. Har du billett, men ikke kan komme likevel, vennligst gi beskjed. Ønsker du å stå på venteliste send en mail til katinka@grafill.no

Mandag 9. mars, kl. 18.00–20.00
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Facebook-event
claudiosalas.com