| Oslo
Ooo nettside

Grafill Moving Image: Out of Office Exhibition

Design- og teknologistudioet Uppercase og JCDecaux har gått sammen for å skape «Out of Office» – en utendørsutstilling for digital kunst og grafikk på Aker Brygge.

Ooo nettside

JCDecaux og Uppercase inviterer til digital kunstutstilling på Aker Brygge

Søndag 26. november vil alle de 32 JCDecaux-skjermene på Aker Brygge få en helt ny funksjon. Reklamen skrus av og blir erstattet med nyskapende arbeider innen animasjon, 3D, 2D, Motion Graphics, og Stop Motion. Out of Office er en utendørs utstilling i Oslo som stiller ut all slags bevegende bilder. Over 32 skjerm i Oslo sentrum blir dedikert til å vise fram digitale design og animasjoner, og du kan bli en av de!

Out of office har allerede mottatt bidrag fra anerkjente kunstnere og designere som Dirk Koy, Ines Alpha, Max Salsborn, Vincent Schwenk, MELT, men fremfor alt ønsker de å fremme det kreative miljøet i Norge og oppfordrer derfor alle til å sende inn bidrag til utstillingen.

– Det lages allerede masse god reklame tilpasset våre digitale reklameflater. Med «Out of Office» gir vi kunstnere, designere og kreatører en mulighet til å utfolde seg. En mulighet til å leke, og en mulighet til å vise frem teknikker og arbeider de er spesielt stolte av. Vi håper at dette vil inspirere til å tenke nytt og kanskje bringe oss litt videre, uttaler JCDecaux.

Utvidet frist for å sende inn bidrag er 3. november.

Festivalen skjer 26. november hele dagen og natt, og avsluttes med en afterparty.

Festivalen er et samarbeid mellom Grafill Moving Image, JCDecaux og Uppercase.

Les mer, send inn søknaden å bli med, og melde deg på afterpart via nettsiden: ooo-exhibition.com