| Grafill R21 18:00 – 20:00
Unknown 4

AVLYST - Grafill Animasjon & Motion Design: Foredrag med Stig Saxegaard

Grafill Animasjon & Motion Design inviterer til foredrag med Stig Saxegaard, han har jobbet med illustrasjon, animasjon og vfx i snart 20 år., og kommer tilbake med ny dato snart.

Unknown 4

Grafill vil bidra i dugnaden om å begrense spredning av Koronaviruset i Norge, og i tråd med myndighetenes anbefalinger har vi besluttet å avlyse alle arrangementer i mars og april. Følg med på våre nettsider for mer informasjon.

-

Stig har lang fartstid både hos Storm og Qvisten, og har jobbet på en drøss spennende prosjekter både innen langfilm og reklame. Han har jobbet på en rekke spennende prosjekter, fra fantorangen og barneTV vignettene til introen til Black Panther.

Stig vil snakke om prosessen med å lage prologen til Askeladden 2- i Soria Moria slott, og vil gå igjennom tidlig idefase, concepts, animatic og valg av teknikk.

Det meste av assets til prologen ble laget i programmet Tiltbrush, som er et maleverktøy i VR, og Stig vil snakke om mulighetene og utfordringene med å bruke dette programmet i produksjon.

Mandag 23. mars, kl. 18.00 – 20.00
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Facebook-event