| Naturhistorisk museum 10:00 – 12:00
2022 09 Glittter Mountain School Week 1 Artikkel 04

Glitter Mountain School: Bloom room

Denne lørdagen tar Cecilie Barstad og The Travelling Drawing Club alle som vil med til Botanisk hage for å tegne mineraler, bergarter og krystallformer. Velkommen til siste dag med Glitter Mountain School.

2022 09 Glittter Mountain School Week 1 Artikkel 04

Mineraler finnes overalt. De danner berggrunnen vår og er viktige råstoffer for de fleste produkter vi bruker i hverdagen. De naturlige prosessene i jorda og på overflaten gjør at mineraler brytes ned og danner stadig nye former og farger. På Naturhistorisk museums geologi-utstilling vises frem et bredt utvalg av disse vakre, nyttige, sjeldne og egenartete objektene fra museets samling.

Vi får en kort omvisning i utstillingen, der montre og innredning er bevart akkurat slik de var da museet åpnet i 1920. Ta med skissebok (eller tegnebrett) og tegnesaker.

Om The Travelling Drawing Club
The Travelling Drawing Club er internasjonal, tverrkulturell, sosial, filosofisk tegneklubb for å feire skissebokaktivitet og tegning. Grunnlagt av Gilles & Cecilie Studio i 2011 med hovedmålet å møtes og tegne hvor enn våre reiser tar oss. Siden oppstarten har vi holdt 48 arrangementer og samlet mer enn 500 mennesker i byer fra New York, London, Tokyo til Oslo, Stokke og Tønsberg. Vi har tegnet karuseller i Brooklyn og utsikten fra Tungenes fyr på Vestlandet. Vi har vært i botaniske hager, museer og gallerier, med utsikt og innsikt.

The Travelling Drawing Club er for alle som er interessert i tegning: Barn, voksne, studenter, utøvere. To timer dedikert til å være i nuet, observere omgivelsene rundt oss, studere, se, skisse, skrive, prøve ut nye teknikker, møte andre, bli inspirert av hverandre.

Hvor
Naturhistorisk museum
oppmøte v/ museumsbutikken
Sars’ gate 1
0562 Oslo

Når
Lørdag 1. oktober 2022
Fra 10.00 til 12.00,
møt opp presis ved museumsbutikken der du får din billett

Maks 20 deltakere, bestill før 27 september.
Medlem: 150kr
Ikke medlem 200kr

Book billetter her!

Om Glitter Mountain School
Glitter Mountain School ble startet i 2020 av Cecilie Barstad, med mål om å tilby kunst- og design verksted og foredrag til illustratører, designere og håndverkere. Her får du et par timer vekk fra atelier eller kontor til å utforske nye teknikker, skape nettverk og bli inspirert. Nysgjerrighet, skaperglede og kunnskap er noe av det som får oss til å skinne. Målet er å invitere glitrende folk som kan dele sine erfaringer gjennom praksis og teori. Det første programmet er støttet av Grafills aktivitetsstipend og lanseres i september 2022 med monotypi, foredrag, yoga-kroki og tegneklubb på Botanisk Hage. Med fokus på ide, ønske om å bygge noe, dele egne erfaringer og om det å gjøre verden litt bedre, som ofte starter med en observasjon og en strek.

Se flere Glitter Mountain School arrangement i Grafills hus