| Galleri VIS
Plakat Galleri Vis Sunniva Sunde Web

Galleri VIS: Sunniva Sunde Krogseth (19.01-27.02)


Naturinstruksjoner er Sunniva Sunde Krogseths første soloutstilling. Den består av håndtegnete tekster som alle handler om naturen og vårt forhold til den. Hvordan vi lengter etter natur og hvordan vi møter naturen, i oss og rundt oss. Det å ville dra ut i naturen, men å ende opp med en tørr bolle på Frognerseteren. Det å reise langt ut i havet, men å angre når du kommer dit.

Plakat Galleri Vis Sunniva Sunde Web

Utstillingen er en oppfølging av tematikken i masterarbeidet hennes på Konstfack, filmen Kjære naturen - skulle ønske jeg ikke var menneske (www.sunnivakrogseth.com/wor...).

Sunniva Sunde Krogseth (1987) arbeider som illustratør i Oslo. I tillegg jobber hun med egne tekstbaserte og kunstneriske prosjekt, og har vært gjestelærer på Kunsthøgskolen i Oslo. Hun er utdannet med BA fra Kunsthøgskolen i Oslo (2013) og med MFA fra Storytelling, Konstfack, Stockholm (2015). Hun har mottatt arbeidsstipend fra Grafill og fra Norsk illustrasjonsfond, og hun har flere ganger vunnet diplom i Visuelt. Hun har også vært med å starte den lille økokunstgruppen Mose.

Utstillingen åpner 19. januar kl 19.

Det vil bli kunstnersamtale mellom utstilleren og Ane Krogseth og tekstopplesning ved skuespiller Marianne Klasson Vassbotn. Inga fra Pepsquad spiller r’n’b. Det vil bli servert forfriskninger og kanskje litt snacks fra havet.

Galleri VIS er et samarbeid mellom Grafill og Deichmanske bibliotek, Grünerløkka.

Galleri VIS
Deichmanske bibliotek, Grünerløkka
Schous plass 10, 0552 Oslo