Yl 2017 690

Vi søker team til Young Lions Design i Cannes - frist 24. april


Cannes Lions er verdens største festival for kreativitet og arrangeres årlig på den franske riviera i juni. Cannes Lions ble startet i 1954 som en ren reklamefilm-festival, men har siden 2011 titulert seg selv som Cannes Lions International Festival of Creativity.

Norge har de siste tre årene vært representert i Young Lions Design konkurransen i Cannes, og vi søker nå årets representanter. To unge, norske designere får muligheten til å delta i en internasjonal 24-timers designtevling. To må søke sammen som et designteam, men trenger ikke jobbe sammen til daglig. Dere må være 30 år eller yngre, og dere må være i jobb (ikke student eller student på utplassering). 

Konkurransen foregår i festivalperioden, 17.-24. juni 2017. Grafill med samarbeidspartnere dekker deltakeravgift, flybillett og opphold i fire dager. 

Send oss to referanseprosjekter som viser at dere kan løse designoppgaven i Cannes - å utvikle en identitet basert på en brief. I tillegg sender dere inn en motivering på inntil en side som beskriver hvorfor dere skal vinne en plass i Young Lions Design 2017.

Vinnere vil få beskjed så snart utvelgelsen er klar (i begynnelsen av mai).

Dere to som reiser får utenom selve konkurransen mulighet for å delta på drøssevis med seminarer og workshops, galla, shows og utdelinger, fester, nettverksbygging - og sikkert litt shopping, soling og vandre langs croisetten. Dere kommer ikke til å ha problemer med å aktivisere dere, både faglig og underholdningsmessig!

Søknad sendes info@grafill.no innen mandag 24. april 2017.

Husk å merke alle vedlegg med søkers navn.